E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ξέρετε ποια είναι τα μικρά πράγματα που καταστρέφουν τη σχέση;

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013


Τα ψέματα και η απιστία μπορούν να διαλύσουν οριστικά μια σχέση, αυτό όμως δε σημαίνει πως τα μικρά και ασήμαντα πράγματα είναι λιγότερο καταστροφικά. 

Μάθετε ποιες είναι οι «ύπουλες» συνήθειες που περνούν απαρατήρητες και φέρνουν ανεπανόρθωτη φθορά σε ένα ζευγάρι.

1. Δεν αφήνουμε χρόνο για τον εαυτό μας

Περισσότεροι άνθρωποι δηλώνουν δυστυχείς σε μια σχέση όταν δεν έχουν όσο προσωπικό χρόνο θα ήθελαν παρά όσο σεξ θα ήθελαν. Ο ελεύθερος χρόνος δίνει περιθώριο να σκεφτούμε, να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και να ανακαλύψουμε καινούρια πράγματα που θα εμπλουτίσουν τη σχέση. Δεν είναι καλό βέβαια τα ζευγάρια να περνούν πολύ χρόνο χωριστά, όμως ο καθένας πρέπει να έχει το χώρο και το χρόνο του.

2. Νομίζουμε ότι ξέρουμε τον άλλον

Τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλο. Από ένα σημείο και μετά, σταματούν να κάνουν ερωτήσεις και να προσπαθούν να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα. Αυτή η «έλλειψη περιέργειας» καλλιεργεί την απόσταση και βάζει το ζευγάρι σε μια ατελείωτη ρουτίνα.

3. Παραβλέπουμε πράγματα που μας ενοχλούν

Δε χρειάζεται να γκρινιάζουμε για τα πάντα, όμως αν κάτι μας ενοχλεί πρέπει να το λέμε. Με τον καιρό, τα αρνητικά συναισθήματα συσσωρεύονται και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και ομηρικούς καυγάδες. Όταν λέμε ότι κάτι μας ενοχλεί, μπορούμε να το συζητήσουμε, να δούμε τι μπορεί να αλλάξει και να πάμε παρακάτω στη σχέση μας πιο δημιουργικά.

4. Περιμένουμε ειδικές περιστάσεις για να εκφράσουμε την αγάπη μας

Δεν πρέπει να μιλάμε τρυφερά μόνο στα γενέθλια και τις επετείους. Πολλές φορές, ένα φιλί ή ένα κομπλιμέντο αρκεί για να μας φτιάξει τη μέρα.

Πηγή: http://www.onmed.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger