E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

5 πράγματα που σύμφωνα με τους άντρες κάνουν μία γυναίκα ακαταμάχητη

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013



Πιστεύουμε ακράδαντα, και ειδικά τα 

τελευταία χρόνια όπου η εικόνα ενός ανθρώπου είναι το Α και το Ω, ότι όσο πιο σέξι, εντυπωσιακές και περιποιημένες είμαστε, τόσο περισσότερο θα αρέσουμε στους άντρες! Δεν εννοούμε φυσικά ότι μία γυναίκα η οποία δε φροντίζει καθόλου την εμφάνισή της, θα συλλέξει τα ίδια σχόλια με κάποια πιο περιποιημένη, αλλά σε ότι έχει να κάνει με τη γοητεία και με τον αντίκτυπο που έχει η προσωπικότητα και γενικότερα η παρουσία σου στο περιβάλλον και τους γύρω σου, το ποσοστό το οποίο οφείλεται στο πόσο όμορφη και σέξι είσαι, είναι μηδαμινό! Μπορεί λοιπόν να έχουμε συνηθίσει τους άντρες να είναι κάπως πιο επιφανειακοί και να μένουν λίγο περισσότερο στην εικόνα μιας γυναίκας, αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ από όλα αυτά που εμείς έχουμε στο μυαλό μας. Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία κάνουν μία γυναίκα ακαταμάχητη, σύμφωνα πάντα με τους άντρες και δεν έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την εμφάνιση.
1. Να είναι αστεία: Όσο κι αν όλοι θαυμάζουν την μοιραία γυναίκα του κινηματογράφου, η οποία πάει ακόμα και στο περίπτερο με κατακόκκινο κραγιόν, κανένας άντρας δε θέλει δίπλα του μία τέτοια, εκτός φυσικά αν είναι ο James Bond. Αλλά και ποια γυναίκα θέλει δίπλα της τον James Bond, να εξαφανίζεται κάθε τρεις και λίγο και να έχει κάθε βράδυ και άλλη γυναικεία συντροφιά; Καμία! Οπότε λοιπόν, τα αστεία, γλυκά και χαρούμενα κορίτσια, είναι αυτά που γοητεύουν τα αγόρια, τα οποία είναι ικανά να ερωτευτούν απλά και μόνο ένα χαμόγελο! Αν μάλιστα έχετε και χιούμορ, που πλέον κρίνεται και απαραίτητο, τότε έχετε αυτό που λέμε... το πακέτο!
2. Να είναι μοδάτη, αλλά όχι υπερβολική: Κορίτσια θα σας πούμε κάτι και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Το κακό με την μόδα έχει πια παραγίνει. Δεν εννοούμε φυσικά να μην παρακολουθείτε τις τάσεις και αν γενικότερα γουστάρετε να μην εμβαθύνετε στο θαυμαστό αυτό κόσμο, αλλά σε κανέναν άντρα δεν αρέσει να συνοδεύει έναν καρνάβαλο, η οποία θεωρεί τον εαυτό της fashion icon, κατά 99% λανθασμένα! Οι άντρες αγαπούν τις μοδάτες και περιποιημένες γυναίκες, αλλά με όρια. Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα αλλόκοτα και κάπως extreme κομμάτια που δείχνουν τα περιοδικά, απλά τα κοροιδεύουν. Θέλετε να τα φορέσετε; Κάντε το αλλά να είστε προετοιμασμένες για περίεργα βλέμματα. Δυστυχώς η ζωή είναι άδικη οπότε και το διαφορετικό συνήθως τραβάει την προσοχή. Αλλά εδώ γίνονται διακρίσεις σε πιο σοβαρά ζητήματα...
3. Είναι fit αλλά όχι υπερβολικά: Η αλήθεια είναι ότι σε κανέναν άντρα δεν αρέσει μία γυναίκα να είναι... χλαπάτσα! Θα μας πείτε τώρα, ότι με τόσο τρέξιμο όλη μέρα, που να βρείτε το χρόνο να γυμναστείτε εντατικά; Κι όμως κορίτσια, οι αρχαίοι Έλληνες δεν έλεγαν τυχαία ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή». Εκτός φυσικά ότι λίγη άσκηση βελτιώνει το σώμα, έχει θετικό αντίκτυπο στο πνεύμα, τη διάθεση ακόμα και την ψυχολογία. Οπότε λοιπόν, σηκωθείτε από τον καναπέ, και πηγαίντε στο πάρκο για τρέξιμο. Με τον τρόπο αυτό περνάτε και το μήνυμα ότι φροντίζετε τον εαυτό σας κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι ακαταμάχητο.
4. Να είναι παθιασμένη: Σε κανέναν δεν κινεί το ενδιαφέρον ένας άνθρωπος χωρίς ενδιαφέροντα και πάθος. Μην το μπερδέψετε με το φανατισμό γιατί εκεί κάπου χάνουν οι περισσότεροι την μπάλα. Όταν λέμε ζω με πάθος, εννοούμε ότι ζω με έντονα συναισθήματα και βρίσκω την ομορφιά και το ενδιαφέρον σε οτιδήποτε κι αν καταπιαστώ. Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν, μιλούν για τη δουλειά, την οικογένεια ή μία εκδρομή που πήγαν με ενθουσιασμό, κάνοντας και το συνομιλητή να νιώσει ότι πραγματικά αυτό που έκαναν το απήλαυσαν. Υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο που απολαμβάνει την κάθε στιγμή; Όχι φυσικά...
5. Να έχει φίλους: Μην το κοροιδεύτετε καθόλου, γιατί αν ρίξετε μια ματιά γύρω σας, θα δείτε πολλούς ανθρώπους που δεν έχουν αληθινούς φίλους. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι κακοί, ή δεν το αξίζουν, απλά κάτι κάνουν λάθος και μάλιστα πολύ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε κάτι τόσο όμορφο και απλό όπως είναι η φιλία. Ο άνθρωπος που έχει φίλους είναι πλούσιος λένε, και αυτό είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Μία γυναίκα η οποία δεν έχει ανθρώπους που να την αγαπούν και να τη νοιάζονται γύρω της, αλλά απλά περαστικούς που αλλάζουν με τον μήνα, μάλλον έχει πολλά να διορθώσει με τον εαυτό της. Και σίγουρα όλα αυτά δεν την αφήνουν να γίνει ακαταμάχητη και αγαπητή.

queen.gr


| Tsekouratoi 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger