E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 5 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο μεγαλύτερη επίγνωση κάποιων καταστάσεων και σίγουρα δείχνετε ότι μπορείτε να δράσετε αλλά με πίστη στο όραμά σας. Χρειάζεστε πάντως να έχετε κατά νου να μην στριμώχνετε τον εαυτό σας, δημιουργώντας αδιέξοδα και άγχη ψυχοσωματικά.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο μπορεί να σας βάλει σε γραμμή υπηρεσίας που ίσως σας κουράσει, αλλά η αναγκαιότητα και η ουσία μπορεί μερικές φορές να βρίσκεται εκεί. Ο Τοξότης μπορεί να σας παρασύρει σε τρέλες αλλά εσείς πιθανόν να τον αποτρέψετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες όμως θα χρειαστεί να περάσετε από κόσκινο για να τις φέρετε στα μέτρα σας. Η πιθανή συνεργασία μ' έναν Σκορπιό πιθανόν να πιέσει να κάνετε έρευνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Σας απασχολεί πάρα πολύ το πώς θα χειριστείτε κάποιες λεπτές καταστάσεις που αφορούν τους άλλους, γιατί θα πρέπει να γίνετε πιο αληθινοί και πνευματικοί. Και αυτό κατά κάποιο τρόπο σας απελευθερώνει μεν από κάποιες δύσκολες καταστάσεις αλλά δεν είναι για σας εύκολο να το κάνετε. Ο φόβος σάς απομονώνει από τη δράση.
Έρωτας: Ένα καμπανάκι έχει κτυπήσει για σας, γιατί το πιο σημαντικό που έχετε να κάνετε είναι να παραδοθείτε ακόμα και στα πιο τρελά σας όνειρα. Και ας έχετε ένα κόμπο στον λαιμό σας, μη φοβάστε γιατί δεν θα εκτεθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ρίσκο πάντα το φοβάστε, αλλά έρχονται στιγμές που τολμάτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και κυρίως με συνεργάτες ή με τους τρόπους πληρωμής. Ίσως εδώ αν βάλετε την θετική σας ενέργεια να αλλάξει όλη σας η θέαση για τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Το βλέπετε ότι είναι αναγκαίο να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο που θα σας φανεί πολύ απαραίτητο σε κάποιες διαδικασίες που σχετίζονται με τους άλλους. Καλό είναι να είστε περισσότερο ο εαυτός σας με τους γύρω σας και όχι να είστε διπλωμάτες μπροστά και πίσω να λέτε διάφορα.
Έρωτας: Αν αναρωτιέστε γιατί μερικές φορές στραβώνει κάτι με ένα πρόσωπο, είναι γιατί ίσως χρειάζεται να είστε περισσότερο ο αληθινός σας εαυτός και όχι μόνιμα να κάνετε ελιγμούς για να είστε μέσα στα πράγματα. Μερικές φορές η αλήθεια χρειάζεται προς το πρόσωπο που είστε μαζί. Ο Παρθένος πιθανόν να σας ζητήσει κάποιες εξηγήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες που ίσως σας φαίνονται αρκετά πιο εύκολες αν έχετε κοντά σας πρόσωπα απ' όπου μπορείτε να πάρετε βοήθεια. Η επαφή με Τοξότη θα χρειαστεί προσοχή γιατί μπορεί να αναζητήσετε και οι δυο μια κοινή μεθοδολογία που ίσως να μην υπάρχει από καμία πλευρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχετε όλα τα φόντα για να βρεθείτε πιο μπροστά από εκεί που σας έχει οδηγήσει το ένστικτό σας. Αφήστε χώρο στο καινούργιο και στο πρωτοποριακό για να κυλήσει η καθημερινότητά σας τελείως διαφορετικά.
Έρωτας: Μπορείτε να δυσκολεύεστε να βγείτε έξω από τα όρια σας γιατί εσείς πηγαίνετε με γνώμονα το συναίσθημα και όταν ξεφεύγετε από αυτό, τότε δεν αναγνωρίζετε κάτι άλλο μέσα στην σχέση σας: όπως ελευθερία λόγου, κοινή αισιοδοξία ή στόχους που μπορεί να είναι κάπως υπερβολικοί αλλά τους χρειάζεστε. Ο Τοξότης δεν είναι εύκολη σχέση για σας, αλλά τουλάχιστον σας ανταμείβει το ενδιαφέρον του.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο θα έχετε αισιοδοξία και θα ξεφεύγετε που και που από τα στενά όρια, όλο και κάτι θα γίνεται, αρκεί να μην ανοιχτείτε σε σπατάλες και σε μεγάλα σχέδια που πιθανόν δεν θα πραγματοποιηθούν ποτέ.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα κινήσετε τα νήματα όπως εσείς τα θέλετε και πάνω από όλα θα νιώσετε δυνατοί με τον εαυτό σας. Οι δικαιολογίες δεν θα μπορούν να σταθούν από την πλευρά σας. Για αυτό δράστε.
Έρωτας: Έχετε γενικά καλή διάθεση και όταν συμβαίνει αυτό συνήθως πετυχαίνετε σε όλα τα υπόλοιπα. Εκτός τούτου, γίνεστε πολύ ερωτικοί και δοτικοί. Ο Τοξότης δεν θα σας αφήσει ήσυχους. Βάλτε σε μια σωστή θέση τον Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχετε κάποιες αντιστάσεις ή ακόμα δεν έχετε λάβει απάντηση από κάτι που περιμένατε, θα δείτε ότι σήμερα μπορούν όλα να κινηθούν πιο εύκολα και ίσως να κερδίσετε και κάποια χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Μπορεί κάπως να χάσετε το μέτρο, για αυτό σίγουρα θα βρεθείτε προ εκπλήξεως. Ίσως να δείτε τον εαυτό σας να κάνει παράτολμες κινήσεις με στόχο να ξεφύγετε από τα τετριμμένα.
Έρωτας: Εδώ το βλέπετε ότι χρειάζεστε κάτι που θα σας ξεσηκώσει και θα σας δημιουργήσει διάθεση να υπερβάλετε, ακόμα και να ερωτευτείτε. Κυρίως με έναν Καρκίνο, Τοξότη ή ακόμα και Ιχθύ, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν εντάσεις και πάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου παίρνετε την δραστική ενέργεια του Άρη και ίσως να κάνετε πολλά πράγματα, ακόμα και πολύ τολμηρά για τον χαρακτήρα σας. Υπάρχουν και οι υπερεκτιμήσεις αλλά εσείς το έχετε ανάγκη.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έρχεστε πιο κοντά με τα άτομα που αγαπάτε και τα νιώθετε καλά. Είναι σημαντικό για το χαρακτήρα σας να έχετε επαφή με αισιόδοξα άτομα και όχι με πρόσωπα που σας μαυρίζουν τη καρδιά ή σας κάνουν κριτική. Οι χαλαρές κουβέντες και η επικοινωνία με στόχο τη γνώση σίγουρα θα σας κάνουν καλό.
Έρωτας: Επειδή σας αρέσει να είστε με κάποιον, σήμερα θα βρεθείτε με κόσμο και πιθανόν να γνωρίσετε μέσα από παρέα ένα πρόσωπο που θα σας αντιπροσωπεύει αρκετά. Η επαφή με Δίδυμο, Τοξότη ή Υδροχόο θα σας καλύψει πλήρως.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποια πρόσωπα που σας έχουν προσεγγίσει, μιλούν για συνεργασία ή για να κάνετε κάτι παράλληλα με την δουλειά σας. Ίσως τελικά να αλλάξει κάπως η αρνητική στάση και οι φόβοι σας και να δείτε το μέλλον με καλύτερη ματιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε γενικά ανέβει ψυχολογικά γιατί διαχειρίζεστε υποθέσεις που σας ενοχλούν με μια πολύ καλή διάθεση. Γι' αυτό τουλάχιστον για σήμερα μην αφήνετε να σας πάρει από κάτω οτιδήποτε και αν συμβεί. Υπάρχει ελπίδα.
Έρωτας: Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία θα χρειαστεί να μοιραστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να νιώσετε στο πετσί σας την συντροφικότητα. Αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε σε βάθος τη σχέση σας. Κάποιο δώρο που ίσως να δεχτείτε μην το υποτιμήσετε γιατί θα είναι από καρδιάς. Με τον Κριό ή το Λιοντάρι θα έρθετε πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να πληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις αλλά στην διαδρομή δεν αντιστέκεστε στο να αγοράσετε κάτι που θα σας ανεβάσει την διάθεση. Προτιμήστε να είναι κάτι μικρό. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποια ελπιδοφόρα νέα για ένα ακίνητο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε ανέβει ψυχολογικά και γι' αυτό θα κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως που ίσως άλλες φορές να μην τα κάνατε με ευκολία. Βέβαια υπάρχει και η δυσκολία πραγματοποίησης σε ένα στόχο και ίσως αυτό να σας βάλει να βουτήξετε πιο βαθιά για να κατανοήσετε την πράξη και την εφαρμογή.
Έρωτας: Ενώ είστε διατεθειμένοι να κάνετε πολλά πράγματα με το πρόσωπο που είστε μαζί, κάτι θα σας σταματήσει και ίσως να σας χαλάσει την διάθεση, κυρίως η πολύ δουλειά που έχετε επωμιστεί. Αποφύγετε τις εντάσεις με Παρθένο ή ακόμα και με Δίδυμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει πολλά πράγματα μαζί να κινούνται γιατί θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας πάνω από όλα ότι μπορείτε να ξεπεράσετε κάποια δύσκολα κομμάτια του παρελθόντος. Σίγουρα θα έχετε επιτυχία αλλά κάτι θα σας προσγειώσει και θα πρέπει να το πάρετε και αυτό για καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε απομονωθεί γιατί φοβάστε κάποιες αντιδράσεις ενός ατόμου που σας ενοχλεί αφάνταστα. Αλλά εσείς με τον τρόπο σας θα εξουδετερώσετε κάποια πράγματα που σας έχουν φανεί πολύ αρνητικά και θα κερδίσετε πάνω από όλα την εμπιστοσύνη του εαυτού σας. Μια προσευχή ή ενδυνάμωση της πίστης σας θα βοηθήσει σε οτιδήποτε περνάτε.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο μερικές φορές κρίνετε ότι πρέπει να παραμείνει μυστική. Και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε να φανεί ακόμα κάτι προς τα έξω χωρίς εσείς να είστε σίγουροι. Η επίθεση από έναν Σκορπιό μπορεί να σας ενοχλήσει για λίγο αλλά τελικά θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε οτιδήποτε δυσαρμονικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι οτιδήποτε και να γίνει θα έχετε με το μέρος σας κάποιους συνεργάτες και πάνω από όλα τα μεγάλα κεφάλια να σας υποστηρίζουν κυρίως μέσα σε μια εταιρία. Οπότε εσείς καλό είναι να κάνετε την δουλειά σας σωστά και να κρατάτε αποδείξεις για κάθε σας βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Το κύριο σας μέλημα είναι ότι θα πρέπει να αναβαθμίσετε από τις σκέψεις μέχρι και τις πεποιθήσεις σας για να δείτε τα πράγματα, τουλάχιστον για σήμερα, κάτω από άλλη οπτική γωνία, η οποία δεν σας παρουσιάζεται συνέχεια και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.
Έρωτας: Είστε αναζωογονημένοι και θετικοί με φίλους που σας υποστηρίζουν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να σας φανούν χρήσιμοι. Από εκεί μπορεί να βρεθεί ένα πρόσωπο που θα σας φανεί πολύ καλό και ερωτικό. Η γνωριμία με έναν Παρθένο πιθανόν να εξελιχτεί σε κάτι πολύ θετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μια γνωριμία θα σας φανεί πολύ αξιόλογη γιατί μέσω αυτής θα ανοίξετε μια νέα πόρτα ή θα εκμεταλλευτείτε κάποια νέα κατάσταση. Επειδή είστε ιδιαίτερα στριμωγμένοι με υποθέσεις που σχετίζονται με το παρελθόν, σήμερα θα βρείτε τρόπο για διαφυγή.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε από παντού έκθετοι, για αυτό καλύτερα να ολοκληρώνετε όλες σας τις κινήσεις, διότι έχετε την τάση να αφήνετε όλα τα μέτωπα ανοικτά. Η δυναμικότητα που μπορεί να προέρχεται από τους άλλους πιθανόν να σας δημιουργήσει ένταση.
Έρωτας: Είστε πολλοί ενεργοποιημένοι για αυτό δεν κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα και περιμένετε να γίνει θαύμα στην προσωπική σας ζωή. Έχετε πάρει πολλές πρωτοβουλίες οι οποίες σε άλλη περίπτωση θα είναι θετικές και σε άλλες όχι και τόσο. Η σχέση με Τοξότη, αν και περνάει από σαράντα κύματα, στο τέλος επιβιώνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ έχετε υποδομή για κάποια κέρδη, βγάζετε πολύ επιφανειακά συμπεράσματα τα οποία ίσως να σας απομακρύνουν από την πηγή που πάτε να πιείτε νερό. Βάλτε την λογική να δουλέψει μαζί με τη θετική στάση ότι θα βρεθούν λύσεις.
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger