E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μήνυμα που άφησε η Νταϊάνα στον Γουίλιαμ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013



Τον φόβο της πριγκίπισσας Νταϊάνα για την ζωή της έρχεται να επιβεβαιώσει το ηχογραφημένο μήνυμα στο οποίο η ίδια απευθύνεται στον πρωτότοκο γιο της, Γουίλιαμ, λίγους μήνες πριν το τραγικό χαμό της τον Αύγουστο του 1997.Σύμφωνα με την Daily Mail, το μήνυμα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας έχει καταγραφεί σε κασέτα, στην οποία η ίδια ακούγεται να δίνει συμβουλές στον Γουίλιαμ για την δημιουργία οικογένειας, καθώς φοβόταν ότι δεν θα ζήσει για να δει τον γιο της γαμπρό και πατέρα.
«Το να είσαι μελλοντικός βασιλιάς κάνει τον γάμο δύσκολο», αναφέρει στο ηχογραφημένο μήνυμα η πριγκίπισσα Νταϊάνα».Παράλληλα, η ίδια προβλέπει πως η σύζυγος του Γουίλιαμ θα είναι: «όμορφη, έξυπνη και ανεξάρτητη», ενώ απευθύνεται και σε εκείνη, συμβουλεύοντάς την να αντέξει την πίεση από τα καθήκοντά της λέγοντας της: «Ξέρω ότι θα σε λάτρευα και θα γινόμασταν φίλες. Θα πρέπει να είσαι κάποια πολύ ξεχωριστή, αλλιώς δεν θα ήσουν σύζυγος του Γουίλιαμ».


«Μετέφερε την αγάπη μου στα παιδιά σου! Μετέφερέ τους ότι τα αγαπώ και θα τα προσέχω», καταλήγει το μήνυμα, το οποίο έρχεται στη δημοσιότητα περίπου δύο μήνες από την αποκάλυψη ότι o θάνατός της ήταν προμελετημένος και μάλιστα το αυτοκινητιστικό δυστύχημα προκλήθηκε από μέλος των ενόπλων δυνάμεων της Βρετανίας.
Η γυναίκα η οποία σχεδίαζε της τσάντες της πριγκίπισσας Νταϊάνα αναφέρει ότι η Κέιτ είναι σίγουρα αυτή που θα ήθελε η Νταϊάνα. Αλλωστε είχε δηλώσει πως η γυναίκα του Γουίλιαμ θα ήθελε να έχει σκούρα μαλλιά. Η ίδια ήθελε μια κοπέλα στο πλευρό του Γουίλιαμ, η οποία να αγαπάει την οικογένεια και να νοιάζεται τον Γουίλιαμ έτσι ώστε και οι δυο τους να απολαύσουν μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή. Ηθελε μια μελλοντική βασίλισσα του λαού για τον λαό.
Αν και το παλάτι δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για την αυθεντικότητα της κασέτας και του μηνύματος , άνθρωποι που γνώριζαν την ίδια ισχυρίζονται ότι τόσο η φωνή όσο και ο τρόπος ομιλίας θυμίζουν την ίδια.

Πηγή: http://www.to-mati.net


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger