E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τελικά οι γυναίκες δεν χρειάζονται τα σουτιέν!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Επί δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια Γάλλοι ειδικοί ασχολήθηκαν με το θέμα σουτιέν και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες δεν χρειάζονται την υποστήριξή του.

Οι άνθρωποι που αφιέρωσαν τόσο χρόνο για το αν τελικά το γυναικείο αξεσουάρ κάνει καλό ή όχι λένε ότι ότι το σουτιέν στην πραγματικότητα «ρίχνει» το στήθος και πως στην ουσία τα σουτιέν δεν έχουν καμία χρησιμότητα… Πεταμένα λεφτά δηλαδή.

Ο επικεφαλής της έρευνας ο Γάλλος καθηγητής Jean-Denis Rouillon, ειδικός στην αθλητική επιστήμη, αναφέρει ότι ιατρικά και ανατομικά το στήθος δεν κερδίζει τίποτα από τη χρήση του σουτιέν, αντίθετα γίνεται πιο χαλαρό!

Ο καθηγητής χρησιμοποιώντας μόνο δύο εργαλεία μέτρησης παρατηρούσε για χρόνια τις αλλαγές στα στήθη 130 γυναικών. Μια από τις γυναίκες που συμμετείχε στην έρευνα, δεν φόρεσε σουτιέν για δύο χρόνια και σήμερα λέει ότι τα οφέλη ήταν αρκετά: Αναπνέει πολύ καλύτερα, δεν νιώθει κανένα πόνο στην πλάτη και αισθάνεται πιο ελεύθερη.

Βέβαια μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας του σουτιέν είναι αρκετά δύσκολο να βγει από τις ζωή των γυναικών, όσες όμως είναι λίγο πιο τολμηρές άνετα μπορούν να κυκλοφορούν και χωρίς αυτό.

http://press-a.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger