E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαθητές έκαψαν το σχολείο τους λίγες μέρες πριν την έναρξη της χρονιάς!

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013


Πέντε μαθητές συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη φωτιά που το απόγευμα του Σαββάτου, έκαψε ολοσχερώς το σχολείο τους, στην περιοχή Lancashire της βορειοδυτικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι λόγοι για τους οποίους οι πέντε μαθητές, ηλικίας 11 έως 15 ετών αποφάσισαν να προβούν σε μια τέτοια πράξη, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί. Οι άνδρες της Αστυνομίας εκτιμούν ωστόσο, ότι οι νεαροί αποφάσισαν να κάψουν το σχολείο τους για να μην ανοίξει μετά την καλοκαιρινή περίοδο των διακοπών.

Το Κολέγιο που καταστράφηκε από τις φλόγες δύο μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, στεγαζόταν σε ένα παλαιό οίκημα του 1957 και δεν διέθετε σύγχρονα συστήματα αυτόματης πυρόσβεσης, κάτι που στάθηκε μοιραίο, αφού 125 πυροσβέστες με 20 οχήματα που έφτασαν στην περιοχή, δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την ολοκληρωτική καταστροφή.

Τα παιδιά αφέθηκαν ελεύθερα μετά από καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ η Αστυνομία ερευνά ενδελεχώς τα κίνητρα της πράξης τους.

Η ιστοσελίδα του σχολείου αναφέρει πως είναι άγνωστο το πότε τελικά, το σχολικό ίδρυμα θα είναι σε θέση να λειτουργήσει κανονικά.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger