E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Λονδίνο από δηλητηριώδη αράχνη!

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

36χρονος άνδρας ξύπνησε με πρησμένο χέρι όταν δαγκώθηκε από μια δηλητηριώδη αράχνη στον ύπνο του. Τότε πήγε σε ένα γιατρό, που του είπε προέρχεται από τσίμπημα αράχνης, μια αράχνη που εμφανίστηκε σε πολλά σπίτια στη Βρετανία το τελευταίο διάστημα και έχει προκαλέσει πανικό.

Η συγκεκριμένη αράχνη εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από 100 χρόνια, που ήταν σε κιβώτια φρούτων από τα Κανάρια Νησιά.

Την έχουν ονομάσει «μαύρη χήρα» και μπορεί να προκαλέσει το θάνατο σε όσους είναι αλλεργικοί.

Ο 29χρονος Paul Lakeman είπε: «Ήταν βράδυ όταν ξάπλωσα να κοιμηθώ. Έκλεισα το φως και ξαφνικά κάτι αισθάνθηκα στους ώμους μου. Νόμιζα όμως ότι ήταν τα μαλλιά μου και τα τίναξα! Τότε άκουσα ένα θόρυβο στο πάτωμα. Ήταν η αράχνη!».

Άντρας στο Kent αναφέρει σε τοπική εφημερίδα, πως μόνο στον κήπο του έχει ήδη μετρήσει περισσότερες από 50, ενώ κάποιος άλλος αναφέρει πως η αράχνη... τον επισκέφτηκε στον ύπνο του.

Ωστόσο, ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος νεκρός.

Ειδικοί λένε: «Η σοβαρότητα των συμπτωμάτων από τα δαγκώματα των αραχνών εξαρτάται από το πόσο δηλητήριο έχει εγχυθεί. Τα συμπτώματα είναι πόνοι στο στήθος, πρήξιμο και φαγούρα στην περιοχή του δαγκώματος».  

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger