E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

3 βασικοί λόγοι για τους οποίους το sex όντως αλλάζει τα πάντα!

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013


Όσο κι αν δεν θέλετε να το πιστέψετε, ισχύει!

Ζούμε στην εποχή που ο ρομαντισμός και γενικότερα οτιδήποτε γλυκούλι και διακριτικό έχει πάει περίπατο! Με λίγα λόγια, πλέον ότι θέλεις καλό είναι να το ζητάς, οπότε όσοι δεν ακολουθούν την οδό αυτή, μένουν μόνοι περιμένοντας τη θεία φώτιση! Εκτός βέβαια από παντελή έλλειψη ρομαντισμού, η εποχή αυτή κυριαρχείται και από κάτι, το οποίο είναι τόσο κοινό και φυσιολογικό, αλλά ταυτόχρονα τόσο μεγάλο και εντυπωσιακό, που έχει καταφέρει να είναι το νούμερο ένα θέμα, παντού! Αναφερόμαστε φυσικά στο sex το οποίο μπορεί στις μέρες μας να έχει κάπως διαφοροποιηθεί από το στερεότυπο, αγόρι γνωρίζει κορίτσι, ερωτεύονται και κάνουν sex, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι το ζητούμενο και να ορίζει συμπεριφορές και επιλογές, πολλές φορές λανθασμένα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε; Όσο κι αν δεν θέλετε λοιπόν να το παραδεχτείτε, το sex είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου, και όχι μόνο, ακόμα κι αν δεν συνοδεύεται από σχέση, γάμο και παιδιά! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε 3 θεμελιώδεις λόγους για τους οποίους το sex όντως., αλλάζει τα πάντα!

1. Ο οργασμός οδηγεί στον... παραλογισμό: Καλά μην τρομάζετε, δεν εννοούμε ότι κατά τη διάρκεια του οργασμού εσείς θα πάρετε ένα τσεκούρι και θα αρχίσετε να κυνηγάτε τον καλό σας, αλλά η λογική στην προκειμένη πάει περίπατο ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτής. Η απώλεια ελέγχου και οποιασδήποτε λογικής σκεψης είναι από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά, τα οποία το κατατάσσουν όμορφο και ανεπανάληπτο! Εξάλλου, πόσες φορές δεν έχετε πει από μέσα σας ότι ξέρω ότι αυτό που κάνω είναι λάθος ή ότι θα το μετανιώσω σε λίγες ώρες, αλλά δεν κάνετε τίποτα για να αποφευχθεί το μοιραίο; Ένα θα σας πούμε και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Όταν ο οργασμός έρχεται, η λογική φεύγει μακριά, σαν να μην υπήρξε ποτέ! Αυτή είναι η μαγεία άλλωστε!

2. Το φάρμακο της εμπιστοσύνης: Πάσχετε από έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους και δη τους άντρες; Κάντε sex και όλα θα φτιάξουν! Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, κατά τη διάρκεια του οργασμού απελευθερώνονται τεράστιες ποσότητες μιας μαγικής ορμόνης που ακούει στο όνομα οξυτοκίνη! Η ορμόνη αυτή λοιπόν, έχει την ιδιότητα να σε κάνει να εμπιστεύεσαι απόλυτα τον άντρα με τον οποίο κάνεις sex εκείνη τη στιγμή! Είναι παντρεμένος με 4 παιδιά, ενώ μόλις βγήκε από τη φυλακή; Δεν έχει καμία απολύτως σημασία! Κάτι μέσα σου σου λέει ότι είναι ο πρίγκιπας του παραμυθιού και ο καλύτερος άντρας του κόσμου! Εξάλλου, αποδεδειγμένα κιόλας, το κακό sex δεν το αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή, αλλά αρκετές ώρες ή και μέρες μετά! Ο λόγος; Πολύ απλά εκείνη τη στιγμή έχεις πέσει σε τέτοια νιρβάνα που απλά όλα φαντάζουν υπέροχα! Τώρα αν είστε σε θέση να το αντιληφθείτε εκείνη τη στιγμή, τα θερμά μας συγχαρητήρια!

3. Ο εθισμός των γυναικών: Ξέρατε εσείς ότι οι αγκαλίτσες και τα φιλάκια που συνήθως αποζητούν οι γυναίκες μετά το sex, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι σπαστικές και κτητικές, αλλά με το ότι είναι πολύ πιο ευαίσθητές στην οξυτοκίνη, που λέγαμε παραπάνω; Για κάποιο λόγο οι άντρες έχουν αναπτύξει ανοσία στην ορμόνη αυτή, κάτι ξέρουν, με αποτέλεσμα να μην επηρεάζονται και τόσο! Σύμφωνα με τους ειδικούς, η απελευθέρωση της οξυτοκίνης, μπορεί να παρομοιαστεί με την λήψη ναρκωτικών! Όσο πιο πολύ σε... φτιάξει ένας άντρας, δηλαδή όσο περισσότερη οξυτοκίνη απελευθερωθεί, τόσο πιο πολύ θα θες να τον ξαναδείς, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει ή υπάρχουν άλλοι που έστω εμφανισιακά τους προτιμάς! Με λίγα λόγια, ακόμα και για τα κολλήματα του μυαλού μας, φταίνε οι ορμόνες μας!



Πηγή: http://www.queen.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger