E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ: 18χρονη μαχαίρωσε 78 φορές τη μητέρα της!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013


Κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού εκκρεμούν εις βάρος μίας 18χρονης κοπέλας από το Κολοράντο των ΗΠΑ, η οποία μαχαίρωσε 78 φορές τη μητέρα της στο πρόσωπο και τον λαιμό.

Σύμφωνα με τον πατριό της έφηβης κοπέλας, Ράιαν Χόι, νωρίτερα την ημέρα του τραγικού συμβάντος, είχε καλέσει την αστυνομία εξαιτίας ενός απειλητικού email που είχε στείλει η 18χρονη Ιζαμπέλα Γκουζμάν στη μητέρα της, Γιούν Μι Χόι, το οποίο έγραφε «Θα πληρώσεις».

Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, ο Χόι ξανακάλεσε την αστυνομία, όταν είδε αίμα να βγαίνει κάτω από την πόρτα του μπάνιου. Όσο μιλούσε στο τηλέφωνο με τους αστυνομικούς, ο Χόι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου, ωστόσο η 18χρονη δεν τον άφηνε να μπει. Στη συνέχεια, άκουσε τη σύζυγό του να ουρλιάζει και, λίγα λεπτά μετά, η πόρτα άνοιξε και στο κατώφλι της στεκόταν η έφηβη, κρατώντας ένα ματωμένο μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 18χρονη έφυγε ατάραχη από το σπίτι, χωρίς να πει κουβέντα στον σοκαρισμένο πατριό της και παίρνοντας μαζί της το μαχαίρι.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, βρήκαν την άτυχη γυναίκα γυμνή στο πάτωμα του μπάνιου μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ η νεκροψία έδειξε ότι είχε δεχθεί 31 μαχαιριές στο πρόσωπο και 47 στον λαιμό.

Την 18χρονη κοπέλα βρήκαν την επόμενη μέρα άνδρες της αστυνομίας σε ένα γειτονικό γκαράζ και τη συνέλαβαν.

Η Γκουζμάν, η οποία κατηγορείται τώρα για δολοφονία πρώτου βαθμού, πρόκειται να δικαστεί ως ενήλικας και ενδέχεται να της επιβληθεί ακόμα και η θανατική ποινή.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger