E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2013

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε αποφασισμένοι να μιλήσετε με σοβαρότητα. Οι γύρω σας έχετε ανάγκη να ωριμάσουν και όταν δεν υφίσταται αυτό κουράζεστε αφάνταστα.
Ερωτικά: Επειδή υπάρχει μια σχέση που την έχετε δει πολύ σοβαρά και έχετε επενδύσει εκεί, καλό είναι να πάρετε τις σωστές προφυλάξεις σε περίπτωση που το σχέδιο δεν βγει όπως το περιμένατε, κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πίεση από την μια και μεγαλύτερη διάθεση από την άλλη για συνεργασία με άτομα που είναι γύρω σας. Θα χρειαστεί να επιλέξετε καλύτερα κάποιους συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αποφασίζετε να κάνετε μια αλλαγή κάτω από πίεση και ίσως αυτό τελικά να είναι για το καλό σας.
Ερωτικά: Βλέπετε ότι υπάρχει σύμπνοια αυτή την στιγμή και με αυτόν τον τρόπο γίνεστε περισσότερο ασφαλείς και ζεστοί. Η ξαφνική επαφή με ένα άτομο που μπορεί να είναι Ζυγός θα σας αναστατώσει αλλά μην κάνετε ακόμα οριστικές δηλώσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μεγάλη κινητικότητα και ίσως αυτό να σας δημιουργεί από την μια ένταση γιατί θέλετε να τα κάνετε με τον δικό σας τρόπο και από την άλλη να είστε πιο εύκολοι στο να ανοιχτείτε σε νέες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε γενικά πολύ προσεκτικοί σε κινήσεις και σε συζητήσεις που αφορούν θέματα της οικογένειας ή ατόμων που εμπλέκονται στην ζωή σας και παίζουν τον ρόλο προστάτη σας.
Ερωτικά: Είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και ίσως οι συζητήσεις να βοηθάνε αλλά τα συναισθήματά σας παραμένουν πολύ μπλοκαρισμένα. Η επιρροή ενός Αιγόκερω θα σας αλλάξει κάποια δεδομένα. Εσείς να μείνετε ο εαυτός σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να πάρετε πλέον αποφάσεις και να μην παραπαίετε από εδώ και από εκεί. Ίσως κάτι που έχετε ήδη που όμως δεν σας πολυαρέσει να πρέπει να το συνεχίσετε γιατί είναι η ασφάλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που θέλετε να έρθετε κοντά με άτομα που έχουν μια περισσότερο τυπική σχέση μαζί σας. Πάντως θα τα πάτε καλά.
Ερωτικά: Η σοβαρότητα που αντιμετωπίζετε μέσα σε μια σχέση θα σας οδηγήσει να σκέφτεστε ότι θα πρέπει να είστε περισσότερο ουσιαστικοί και ειλικρινείς, κυρίως με Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καλό σχεδιάζετε και ίσως να σας βγει σε κάτι το θετικό και μπορεί να μαζέψετε χρήματα από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχετε βαλθεί να οργανώσετε καλύτερα το περιβάλλον σας και οτιδήποτε σας ενοχλεί και σας φαίνεται πολύ χύμα ή φλου. Η επαφή με την οικογένεια σας κάνει καλό.
Ερωτικά: Θα χρειαστεί να συζητήσετε εφ όλης της ύλης με έναν Αιγόκερω και να μιλήσει ο καθένας για τα θέλω του και για τα δικά του θέματα που έχετε μέσα στην σχέση. Γενικά χρειάζεστε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να διαχειριστείτε τα δύσκολα συναισθήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αποφάσεις σας πρέπει να είναι πρακτικές και να μην ενέχουν καθόλου κάτι το υπερβολικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε όλη την ευχέρεια να πετύχετε κάτι πολύ καλό και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Είστε γεμάτοι ζωντάνια και ίσως να θελήσετε να ρισκάρετε μιλώντας για τα συναισθήματά σας σε έναν Καρκίνο ή σε ένα Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια εύνοια η οποία σας δίνει το προβάδισμα να μαζέψετε χρήματα αλλά και να οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε ξεκάθαροι, σαφείς αλλά κάπως απομακρυσμένοι από τα θέλω σας. Περισσότερο λειτουργεί το καθήκον και η υποχρέωση.
Ερωτικά: Έχετε επιβαρυνθεί είτε με ενοχές είτε με έξτρα υποχρεώσεις που μπορεί να αφορούν και την προσωπική σας οικογένεια. Το βλέπετε και εσείς ότι μερικές φορές ακολουθείτε τους τύπους και δεν μιλάει η καρδιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως αγχωμένοι και δεν βλέπετε τον στόχο που έχετε βάλει. Η διαδικασία να ξεπεράσετε μια δοκιμασία είναι σημαντική νίκη για σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Βλέπετε και το πρακτικό κομμάτι μιας υπόθεσης η οποία άλλες φορές δεν θα ήταν τόσο σημαντική όσο είναι τώρα. Οι αποφάσεις σας θα είναι σύμφωνες με την λογική και δεν θα κάνετε τελικά λάθος.
Ερωτικά: Έχετε βάλει ένα όριο σε πράγματα που δεν σας αρέσουν να γίνονται μέσα στην σχέση σας, κυρίως σε έναν Κριό ο οποίος μερικές φορές χρειάζεται και κάποια απόσταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια επιτυχία η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχετε κατά νου να μην κινηθείτε έξω από τα λογικά πλαίσια και αυτό θα σας κάνει καλό. Η επαφή με έναν Παρθένο θα γίνει πιο εύκολη γιατί θα τα βρείτε δια της λογικής.
Ερωτικά: Είστε έντονα ερωτικοί και πρωτότυποι και αυτό πάντα δημιουργεί τον θαυμασμό και την υπόσχεση ότι θα σας μείνει κάποιος πιστός.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως επιφυλακτικοί και το βλέπετε και εσείς ότι πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αλλά θέλετε και σκληρή δουλειά για να έχετε την πιθανότητα να μην βγείτε από το παιχνίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η διάθεσή σας είναι γενικά πολύ καλή και κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο που θα κάνετε ένα ωραιότατο ξεκαθάρισμα μέσα σας και θα κατανοήσετε πλήρως πως πρέπει να κινηθείτε.
Ερωτικά: Είστε κάπως συγκρατημένοι αλλά πατάτε σε στέρεο έδαφος και αυτό σας δίνει το προβάδισμα. Επειδή σίγουρα χρειάζεστε να κάνετε μια συζήτηση για να δείτε που βαδίζετε καλό είναι να γίνει με καλή διάθεση και όχι με έντονη κριτική.
Καριέρα & Οικονομικά: Η γενική σας εικόνα παρουσιάζεται καλή και ίσως να έχετε και μια επιτυχία η οποία θα προέλθει από μια ξαφνική συνεργασία. Η έντονη εμπειρία σας θα βοηθήσει την υπόθεσή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί δεν θέλετε να μοιράζεστε με κανέναν κάποια θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν.
Ερωτικά: Νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε πολύ περισσότερα για να αποδείξετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ότι αξίζετε και αυτό ίσως να σας κουράζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναλάβει να κλείσετε μια συμφωνία με έναν Καρκίνο με τον οποίο όμως περνάτε μερικές φορές ζόρικα γιατί έχετε διαφορετικό συναισθηματικό κόσμο, αλλά η επιμονή σας στο τέλος θα σας κάνει να κερδίσετε.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Είστε σίγουροι και γεμάτοι ενέργεια και αυτό σίγουρα θα φέρει μια εσωτερική χαρά και ευεξία.
Ερωτικά: Έχετε συνέλθει από κάποιες δυσκολίες και τώρα προσπαθείτε μέσω μεγαλύτερης συνεργασίας και διάθεσης για κατανόηση να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς.
Καριέρα & Οικονομικά: Ό, τι και να κάνετε μπορεί να έχει επιτυχία αν γίνει με μεγάλη πειθαρχία και χωρίς να πετάτε από δουλειά σε δουλειά και από πληροφορία σε πληροφορία.
Πηγή: astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger