E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2013

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Κρατάτε τα χαρτιά σας προς το παρόν κλειστά γιατί δεν θέλετε να μοιράζεστε με κανένα τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σας. Έχετε βάλει ένα στοπ σε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας δημιουργούν στρες ή άγχος. Γενικά προσπαθήστε να μην είστε καχύποπτοι και να μην φαντάζεστε πράγματα τα οποία μπορεί να μην έχουν υπόσταση. Η σχέση με οικονομικά θέματα ίσως να σας έχουν εξαντλήσει αλλά τελικά θα βγάλετε ένα πόρισμα. Η επαφή με Σκορπιό σας δίνει κουράγιο να συνεχίσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε αναλάβει τον ρόλο του ατόμου που δημιουργεί σταθερότητα και σιγουριά όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στους γύρω σας. Μερικοί από εσάς μπορεί να αρχίσετε να διαισθάνεστε ένα κομμάτι από τον προορισμό σας και τι θα πρέπει να κάνετε με ένα άτομο το οποίο είναι πολύ κοντά σας. Θα αλλάξετε πάντως τα δεδομένα και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο που θα έχει καλύτερη οργάνωση αλλά και γνώση από την πλευρά σας. Οι απαιτήσεις σας θα είναι κάπως υπερβολικές και ίσως να σας βγουν στην επιφάνεια κάποια κομμάτια που σας έχουν ενοχλήσει από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αφουγκράζεστε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες και αυτό θα σας φέρει σε μια δύσκολη θέση γιατί θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη σας την δύναμη για να βγάλετε προς τα έξω αυτά που σας έχουν ενοχλήσει με διάφορα άτομα, κυρίως με κάποιους που συνεργάζεστε στενά και έχετε προσπαθήσει πάρα πολύ για να φτάσετε σε ένα σημείο καλής επαφής. Τώρα όμως ίσως να υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία σας έχουν ανησυχήσει και θα θέλατε να τα ξεκαθαρίσετε. Η επαφή με Σκορπιό θα γίνει πιο κοντινή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε αναλάβει δύσκολο ρόλο, κυρίως στον ερωτικό τομέα γιατί θέλετε να μπείτε περισσότερο στα εσώψυχα του άλλου και αυτό προϋποθέτει να έχετε πάρει απόφαση ότι όλα θα γίνουν με τις επιταγές που ορίζουν οι ανάγκες σας. Μπορεί να δημιουργήσετε ένα κλίμα ζήλειας και αμφισβήτησης το οποίο να μην το σηκώνει ο άλλος αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Κάποιες κοινές οικονομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν και θα πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή. Πάντως έχετε διάθεση να ρισκάρετε αλλά καλό είναι να διασταυρώσετε πρώτα κάποιες πληροφορίες.

ΛΕΩΝ
Προσπαθείτε να χαμηλώσετε τους τόνους και να δείξετε ότι μπορείτε να στραφείτε και σε άλλα ενδιαφέροντα, περισσότερο υλικά, κυρίως στο θέμα ενός σπιτιού το οποίο σας έχει προβληματίσει αρκετά και χρειάζεται την δική σας συμμετοχή για να βρεθεί λύση. Η επαφή με τις ρίζες σας και η νοσταλγία για το παρελθόν σας ίσως σας κάνει να θυμηθείτε κάτι που προσπαθείτε να βρείτε εδώ και καιρό αλλά είναι επίπονο. Τα οικονομικά σας συμφέροντα θα πρέπει να τα διεκδικήσετε σήμερα γιατί μερικές φορές δεν το κάνετε όπως πρέπει και βρίσκεστε εκτός παιχνίδι.

  
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε βάλει στην άκρη ντροπές και ενδοιασμούς και έχετε βγει με φόρα προς τα έξω για να πείτε αυτά που νιώθετε ότι σας ενοχλούν. Βέβαια η δράση σας είτε η επαγγελματική είτε η ερωτική είναι κατά κάποιον τρόπο κάπως κρυμμένη γιατί βλέπετε ότι οι συνθήκες δεν είναι και πολύ κατάλληλες ή εσείς δεν νιώθετε και τόσο δυνατοί να παλέψετε για να αποδείξετε ότι αξίζετε. Ίσως αυτό να σας φέρει μια χαλαρότητα και έτσι να πετύχετε πολύ περισσότερα από αυτά που πετυχαίνετε όταν είστε πλήρως ενεργοί. Η επαφή με τον Υδροχόο είναι πολύ σημαντική και σίγουρα από τις συνθήκες θα έρθετε πιο κοντά.


ΖΥΓΟΣ
Ανακατεύεστε με πράγματα τα οποία ίσως να μην σας κάνουν και πολύ καλό. Ο λόγος είναι ότι έχετε πολύ θυμό επειδή δεν έγινε κάτι που περιμένατε με αγωνία κι ίσως να μην μπορείτε να το αλλάξετε προς το παρόν. Μερικές φορές όταν δεν συμβαίνει κάτι μπορεί να είναι και για καλό σας και να έχετε προστασία την οποία εκείνη τη στιγμή δεν μπορείτε να καταλάβετε. Για αυτό δεχτείτε οτιδήποτε γίνεται σαν καλό για σας και μην έχετε αμφιβολίες για το αποτέλεσμα. Η επαφή με Ταύρο θα γίνει πιο κοντινή γιατί θα έχετε ένα κοινό μέτωπο να αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας και κυρίως σε θέματα οικονομικά αλλά καλά θα κάνετε να μην ανοιχτείτε και πολύ γιατί θα κάνετε πιθανόν σπατάλες και υπερβολές και γι' αυτό λάθος εκτιμήσεις. Κυρίως σε ό, τι αφορά σε ένα ακίνητο θα σας ενθουσιάσει και θα κρίνετε ότι είναι του γούστου σας αλλά μπορεί να είναι πιο ακριβό από τις προσδοκίες σας και να πείσετε τον εαυτό σας ότι θα τα καταφέρετε. Καλύτερα να πατάτε γερά και να είστε προσγειωμένοι γιατί θα γίνουν λάθη. Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη θα σας φτιάξει το κέφι αλλά και ίσως να τάξει ο ένας στον άλλον πράγματα τα οποία μπορεί να μην γίνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε ήδη κάνει μια διαδρομή η οποία σας δίνει μεγαλύτερη αξία και δύναμη από άλλες φορές. Μπορεί να υπάρχουν αντιστάσεις και η λογική σας να παραμένει ένα εμπόδιο για διάφορα ανοίγματα που θέλετε να κάνετε. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα κάνετε κάποιες συζητήσεις που θα σας βγάλουν από αδιέξοδο και ίσως να κερδίσετε και χρήματα στα οποία όμως θα χρειαστεί να κάνετε καλή διαχείριση. Η συνεργασία με έναν Ζυγό θα σας φέρει μια δημιουργία που θέλετε να ξεκινήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνετε αισιόδοξες σκέψεις και σχετίζεστε με άτομα τα οποία είναι ανοικτά και μεγαλόκαρδα. Αυτό θα σας βοηθήσει αν είστε κάπως απογοητευμένοι στο να αντλήσετε δύναμη και πίστη από αυτά τα πρόσωπα και να μπορέσετε να σηκώσετε στους ώμους σας ένα πρόβλημα το οποία υπάρχει και ίσως να είναι και οικογενειακό. Αν όμως δεν είστε αισιόδοξοι και δεν στηρίξετε τις επιλογές σας δεν θα σας έρθει τόσο γρήγορα η λύση. Η απόφαση να συζήσετε με ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Καρκίνος ίσως να είναι ο προάγγελος γάμου που θα έρθει σύντομα. Το Λιοντάρι συνεχίζει να είναι σε απόσταση από εσάς γιατί έχει απαιτήσεις να το σεβαστείτε και να το διεκδικήσετε με τον τρόπο που αυτό θέλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε αισιόδοξη και ανοικτή στάση προς όλους και όλα και αυτό θα σας βοηθήσει να μοιραστείτε κάποιες καλές προτάσεις που θα προέρχονται είτε από το εξωτερικό είτε από ένα πρόσωπο που πηγαινοέρχεται και κάνει δουλειές εκεί. Μην αφήνετε ένα κομμάτι από το παρελθόν να σας εξουσιάζει γιατί με τον τρόπο σας ανοίγετε την πόρτα και δίνετε δύναμη σε κάτι που δεν σας κάνει και πολύ καλό. Πάντως μια καλή συμφωνία θα σας δώσει και χρήματα αλλά και άνεση να κάνετε κάποια ταξίδια. Η επαφή με τον Τοξότη θα είναι αναζωογονητική.

ΙΧΘYΕΣ
Μπαίνετε στην διαδικασία να κάνετε πολλά ανοίγματα και πολλές επαφές με πρόσωπα τα οποία παλιά αποφεύγατε ή δε σας έβγαινε. Καλό είναι να επικοινωνήσετε με έναν Τοξότη γιατί θα διαπιστώσετε ότι έχετε τύχη και βοήθεια από αυτό το άτομο, αρκεί να μην πέσετε σε υπερβολές. Το ότι θα πρέπει να κάνετε πολλά πράγματα θα σας δώσει ώθηση αλλά και συγχρόνως θα σας διχάσει γιατί δεν ξέρετε προς τα πού είναι το σωστό για σας να επιλέξετε. Εσείς που περνάτε κρίση στην σχέση σας μπορεί να μην έχετε ενδοιασμούς να φλερτάρετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε το αίμα σας πίσω. Να είστε γενικά προσεκτικοί.

Πηγή: http://www.astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger