E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Video σοκ: Αστυνομικός επιτίθεται σε γυναίκα!

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013


Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία από το video που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει αστυνομικούς να χρησιμοποιούν υπερβολική βια για να κάνουν συλλήψεις και τον έναν να επιτίθεται με δακρυγόνο σπρέι σε μια γυναίκα.

Όλα συνέβησαν στην πόλη Τουρ και για κακή τύχη των δυο αστυνομικών καταγράφηκαν από πολίτη που έβλεπε το απίστευτο περιστατικό από το σπίτι του. Φυσικά, τράβηξε video με το κινητό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, ένα αυτοκίνητο με επτά επιβαίνοντες που έτρεχε και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς και αποφάσισαν να το σταματήσουν.

Μάλλον όμως πίστεψαν πως στο αυτοκίνητο βρισκόταν ο Κάρλος το Τσακάλι. Και άρχισαν να φωνάζουν, να χτυπούν και να βρίζουν.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, οι νεαροί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση. Ο οδηγός φέρεται να αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Ο Μοχάμεντ (αυτόπτης μάρτυρας που δε αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα) είπε στο france24 ότι είδε από το παράθυρό του πολλά άτομα στην άσφαλτο και έναν να παρακαλά τους αστυνομικούς να μην του βάλουν χειροπέδες.

Και κάπου εκεί, μπαίνει και μια γυναίκα, που επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς. Ένας αστυνομικός της φωνάζει, τη βρίζει, την προσβάλει και δε διστάζει να της ρίξει στο πρόσωπο, δακρυγόνο αέριο.

Το ίδιο έκανε και σε μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, η γυναίκα τον χτύπησε και προσπάθησε να του πάρει τον ασύρματο για να μην καλέσει ενισχύσεις. 



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger