E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το στήθος της... «ξεχειλίζει»...

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Έχει ξοδέψει όλα της τα χρήματα σε αυξητικές επεμβάσεις του ήδη μεγάλου στήθους της. Όμως, φαίνεται ότι η Courtney Stodden θα έπρεπε να ξοδέψει λίγα περισσότερα χρήματα όταν αγόρασε το μαγιό της και να πάρει μεγαλύτερο νούμερο!

Το πλούσιο… πλαστικό στήθος της 18χρονης παραλίγο να ξεχειλίσει από το μαγιό της, την ώρα που εκείνη έκανε νάζια και παιχνίδια πάνω στην άμμο, όπως τροχό.

Το μικροσκοπικό μπικίνι της Courtney συνοδευόταν και από ένα μεγάλο καπέλο που φορούσε, στολισμένο με μικροσκοπικά λουλούδια.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πρέπει να είναι η πρώτη φορά που η ξανθιά φωτογραφήθηκε αρκετά φυσική – αν σκεφτεί κανείς ότι δε βάφτηκε έντονα ως συνήθως, ούτε φόρεσε τα ψηλά της τακούνια που δεν αποχωρίζεται ποτέ – και είναι ίσως και η πρώτη φορά που φαίνεται πιο κοντά στην ηλικία της.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι απαραίτητα καλό, γιατί τώρα τονιζόταν περισσότερο η ηλικιακή διαφορά με τον 53 σύντροφό της, Doug Hutchison. Μαζί τους ήταν και ο 49χρονος πατέρα της, Alex Stodden, που είναι μάλιστα και νεότερος από τον… γαμπρό του!





Πηγή: protothema.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger