E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκαριστική υπόθεση Ρώσων νεοναζιστών που βίασαν μέχρι θανάτου γκέι έφηβο - Καμία αντίδραση από το επίσημο κράτος [εικόνες+βίντεο]

Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Οι 15χρονοι Ρώσοι νεοναζιστές δηλώνουν αθλητές, δεν πίνουν, δεν καπνίζουν και δεν συνευρίσκονται σεξουαλικά με άτομα του ίδιου φύλου (έτσι διατείνονται τουλάχιστον), κοντολογίς διάγουν βίο υγιή και θεάρεστο, αλλά μπορούν παρ' όλα αυτά να ενδίδουν στις χειρότερες διαστροφικές συμπεριφορές:

να παγιδεύουν στο διαδίκτυο νεαρούς γκέι, να τους παραπλανούν και να τους ξεμοναχιάζουν σε σπίτια, όπου κακοποιώντας τους άλλοτε σεξουαλικά μέχρι θανάτου και άλλοτε λεκτικά-ψυχολογικά (όπως στο βίντεο που ακολουθεί), δίνουν τον τόνο και το ηθικό παράδειγμα της νέας ρωσικής κοινωνίας του τσαρλατανικού «Σβαρτσενεγκερισμού» του Πούτιν, της μαφίας και της διαφθοράς με την ανοχή του επίσημου κράτους.

«Σύμφωνα με τους βασανιστές, έδειραν το θύμα με ένα ρόπαλο για μερικές ώρες, το μαχαίρωσαν, το σημάδεψαν με μπογιά, έσκισαν τον πρωκτό του με έναν λοστό και τον γέμισαν με αφρό (που χρησιμοποιείται στις οικοδομικές κατασκευές για μόνωση). Οι τραυματισμοί φαίνεται να οδήγησαν στο θάνατό του, όπως δήλωσαν οι θύτες. Το θύμα πιθανότατα ούρλιαζε και φώναζε για βοήθεια, αλλά δεδομένου ότι δε γνώριζε καλά τη ρωσική γλώσσα, κανείς δεν ήρθε να το βοηθήσει. Επίσης φαίνεται ότι οι γείτονες βοήθησαν την ομάδα στο βασανισμό του θύματος. Καμία σύλληψη δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα».

Η παραπάνω περιγραφή ανέβηκε στο διαδίκτυο από ακτιβιστή υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τον Dr Valentin Degtyarev, ο οποίος παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς και καταγράφει τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας Occupy Pedofilyaj, και αναφέρεται στην απαγωγή γκέι έφηβου από το Ουζμπεκιστάν, τον οποίο ταπείνωσαν, βίασαν, κακοποίησαν βάναυσα και εν τέλει άφησαν να πεθάνει από τα θανάσιμα τραύματά του (βλ. εικόνες).

Ένα άλλο περιστατικό λεκτικής-ψυχολογικής βίας και εκβιασμού καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί: ομάδα 15χρονων εξευτελίζει έτερο 15χρονο γκέι, τραβώντας τη σκηνή με κινητό και ανεβάζοντας εν συνεχεία το βίντεο στο YouTube, με σκοπό το δημόσιο εξευτελισμό του.

Οι εικόνες και το βίντεο περιέχουν εξαιρετικά βίαιες σκηνές, γι' αυτό και οι αναγνώστες προειδοποιούνται ότι ενδεχομένως να ενοχληθούν από το περιεχόμενό τους.

http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger