E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πλήρη καταγραφή των ενυπόθηκων δανείων - Θα δίνουν στοιχεία και θα κοινοποιούνται όλα στην τράπεζα της Ελλάδος

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013


Με νόμο που ψηφίσθηκε προ ολίγων ημερών η κυβέρνηση ζητά από όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας την πλήρη καταγραφή των ενυπόθηκων δανείων σε οικιστικά αλλά και επαγγελματικά ακίνητα.

Τα στοιχεία θα κοινοποιούνται στην τράπεζα της Ελλάδος η οποία θα δημοσιεύει τις εκθέσεις. Ακόμη μια απόδειξη του τι έρχεται στη αγορά ακινήτων και ποιες είναι οι προθέσεις της κυβέρνησης.

Οπότε καλά θα κάνετε να ψάχνετε από τώρα τους συγγενείς που έχουν κανένα καμαράκι για να σας φιλοξενήσουν .
Είναι απορίας άξιον το πώς μια κυβέρνηση που χρωστάει περί τα 250 εκατομμύρια ευρώ σε θαλασσοδάνεια της δικής της κομματικής σπατάλης και ασυδοσίας, αλλά και της διαπλοκής με τις Τράπεζες που τα χορήγησαν, στήνει το νομικό πλαίσιο που θα επιτρέψει να λειτουργήσει και πάλι η τραπεζική πίστη παίρνοντας ουσιαστικά τα σπιτάκια των κακομοίρηδων γιατί εκεί θα καταλήξει το θέμα , χωρίς να θιγούν δήθεν όσοι δανειολήπτες πραγματικά έχουν πρόβλημα, (Είπαν κι ένα άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό αλλά το έχουμε ξανακούσει)…..αμαχητί..

Την ίδια λοιπόν ώρα που οι τροϊκανοί και οι εγχώριοι συνεργάτες τους -λακέδες τους σχεδιάζουν ουσιαστικά την ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας, η αριστερά, με εκπρόσωπο της πλέον τον ΣΥΡΙΖΑ, ξαμολάει τα «παπαγαλάκια» της και προπαγανδίζει την μελλοντική της συγκυβέρνηση με την ΝΔ, ώστε «να μην καταστούν ρυθμιστές καταστάσεων οι νεοναζί», όπως είχε χαρακτηριστικά πει ο Τατσόπουλος. Κάθε φορά που βγαίνει ο ξε…Τσίπροτος κάνει και μια πάσα στον γερμανοτσολιά Σαμαρά τους εξυπνακισμούς του.

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960 το κύριο σύνθημα της μετεμφυλιακής Δεξιάς ήταν ότι «αν έρθουν οι αριστεροί στην εξουσία, θα αρπάξουν τα σπίτια του κοσμάκη»! Με τον τρόπο αυτό προσπαθούσαν οι δεξιές κυβερνήσεις να τρομοκρατήσουν τα πολιτικά καθυστερημένα λαϊκά στρώματα που έφτυναν αίμα για να επιβιώσουν και να καλύψουν τις θεμελιωδέστερες των βιοτικών αναγκών τους. Η απειλή ότι «οι αριστεροί θα μας πάρουν τα σπίτια» πέρασε έτσι βαθιά στην ιδεολογία και στο πολιτικό υποσυνείδητο των ψηφοφόρων της Δεξιάς, και τώρα είναι σε μια κατάσταση λήθαργου και αποπροσανατολισμού. Τι να πουν γαμιέται η δεξιά η ..η Αριστερά.

http://www.katohika.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger