E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα ζώδια σήμερα 19 Αυγούστου 2013

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ
Βγαίνετε από τα στεγανά που σας δημιουργούν δυσκολίες και στενάχωρα συναισθήματα. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως είναι πιο έντονες από άλλες φορές. Γενικά η απελευθέρωση, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο, θα σας δώσει μια ξεχωριστή μέρα. Θα βιώσετε την αλήθεια του εαυτού σας και θα κάνετε κινήσεις πιο εύκολες και μέσα στην δουλειά σας και με τους φίλους σας. Είναι σημαντικό να έχετε την υποστήριξη της ομάδας, για αυτό όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βιώσετε κάτι πολύ καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα γιατί θα πρέπει για τις δυο επόμενες ημέρες να παλέψετε με τους δράκους του εαυτού σας. Η αιτία είναι ότι έχετε κάποιες σταθερές αξίες που δεν θέλετε με τίποτε να τις χάσετε, αλλά επειδή νιώθετε ότι χάνονται ή φορτώνεστε με ενοχές ή πιέζετε τις καταστάσεις να παραμείνουν όπως έχουν. Αυτό σίγουρα είναι δύσκολο για όλους, γιατί με τον δικό σας τρόπο απαγορεύετε να έλθει το ρεύμα της αλλαγής στην υπόθεση που σας απασχολεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε καταφέρει να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να λειτουργήσετε καλά με μια ομάδα, η οποία σας υποστηρίζει και μπορείτε να εκφράσετε ελεύθερα τις δυνατές σας ιδέες. Οι συναντήσεις μ' ένα πρόσωπο, που είναι πολύ σημαντικό για σας και αφορούν μια συνεργασία, μπορεί να μην έχουν το αποτέλεσμα που περιμένατε. Κατά κάποιον τρόπο, σας γίνεται μια αποκάλυψη, ενώ από πλευράς εμπειρίας γνωρίζετε κι εσείς οι ίδιοι την αλήθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε για αυτό επιζητάτε την αναγνώριση μέσα από την δουλειά σας, είτε καλλιτεχνική, είτε δημιουργική, για να πάρετε φόρα και να προχωρήσετε στο παρακάτω. Πάντως, έχετε μέσα σας αποθέματα ενέργειας και, όσο την χρησιμοποιείτε για καλό σκοπό και όχι για να κυριαρχήσετε στους άλλους, τόσο αυτή θα μεγαλώνει και θα σας βοηθάει στο σκοπό σας. Το ότι θα πρέπει σήμερα να γίνετε μέλος μιας ομάδας ή να κινηθείτε σε επίπεδο φιλικό, ίσως σας δημιουργήσει ένα στρες ή έλλειψη εμπιστοσύνης.

ΛΕΩΝ
Αντιστέκεστε στην γνώμη των άλλων, γιατί νομίζετε ότι χάνετε την ατομικότητά σας αν τελικά συμφωνήσετε με μια ομάδα ή με κάποιους φίλους. Είναι όμως, όπως θα διαπιστώσετε, ο πιο έξυπνος τρόπος για να επιβιώσετε στα δύσκολα και τις εντάσεις. Η σχέση με Υδροχόο μερικές φορές ξεφεύγει από τον έλεγχο και δημιουργούνται καυγάδες από το τίποτε. Το παρελθόν μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια και να κάνετε μεγάλη σκηνή για κάτι που έχει ήδη γίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εντοπίζετε ότι τελικά έχετε το ανοικτό πνεύμα που μερικές φορές αρνείστε να παραδεχτείτε. Η φιλία με ένα πρόσωπο μέσα στον χώρο της δουλειά ή στην καθημερινότητά σας μπορεί να σας βάλει να ψαχτείτε σε κλάδους εναλλακτικών θεραπειών, ψυχολογίας και σε οτιδήποτε δεν εξηγείται απόλυτα με τη λογική σας. Ο Υδροχόος ίσως να είναι το κατάλληλο άτομο να σας μιλήσει για θεραπείες και για ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων που σας ζορίζουν και σας βάζουν να κάνετε συνέχεια σχολιασμό και κριτική.


ΖΥΓΟΣ
Είσαστε σε πολύ καλή διάθεση, αφού η Αφροδίτη πριμοδοτεί τις κινήσεις σας και εσείς έχετε πολύ καλές εμπνεύσεις. Σίγουρα οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα περνάτε καλύτερα, αφού από εσάς έχει ξεκινήσει ή εύνοια. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος για τον εαυτό σας και μετά να το επιδιώξετε σαν να είναι αυτή η θεραπεία σας. Σίγουρα θα βρείτε άκρη, αν έχετε γνώμονα την εσωτερική σας αρμονία, την ισορροπία, την ομορφιά της ψυχής αλλά και της εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να έχετε εξιδανικεύσει τη φιλία και τώρα που καλείστε να πάρετε θέση σε μια κατάσταση που ίσως έχει χαλάσει, να ζορίζεστε. Βλέπετε τελικά ότι δεν υπάρχει τελικά με την δική σας έννοια αυτό το ιδανικό, οπότε ίσως βρεθείτε στην θέση του αφορισμού κάποιων ατόμων, κυρίως. Κυρίως αν είναι Υδροχόος, δεν μπορείτε να τα βρείτε εύκολα, γιατί, παρόλο που υπάρχει μοιραία έλξη, στην πορεία κάπου θα γίνει η κόντρα και η στραβή. Ακόμα και ο καλύτερος συνεργάτης σας αν είναι χρειάζεται ιδιαίτερο χειρισμό, διότι μερικές φορές δεν υπάρχει αμοιβαιότητα και το σωστό timing μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε όλες τις ευκολίες μπροστά σας για να πετύχετε από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο στόχο. Για αυτό μην ανησυχείτε και πάρα πολύ. Μπορείτε να χαλαρώσετε και αν είσαστε διακοπές να περάσετε ένα ωραίο υπόλοιπο. Γιατί μάλλον από εδώ και πέρα θα περάσετε καλύτερα. Αφού και η ερωτική σας ζωή θα φτιάξει αλλά και θα βρίσκεστε συνέχεια στο επίκεντρο. Τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν γιατί υπάρχουν ωραία σχέδια τα οποία αν τα ολοκληρώσετε θα βγάλετε αρκετά χρήματα. Θα βοηθήσει ένα πρόσωπο που μπορεί να σχετίζετε με δημόσιες σχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαστε αφοσιωμένοι στο να κερδίσετε χρήματα με ένα λιγότερο παραδοσιακό τρόπο. Η αγορά κομπιούτερ ή τηλεφώνου θα σας ενθουσιάσει, αφού οτιδήποτε αφορά μοντέρνα και νέα τεχνολογία θέλετε να το κάνετε δικό σας. Η απεξάρτηση ενός Κριού από εσάς ίσως να σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο στην ζωή σας. Στην αρχή θα σας ενοχλήσει πάρα πολύ, αλλά μετά θα δείτε ότι τελικά ήταν αναγκαίο να γίνει για να προχωρήσετε μπροστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είστε στα πάνω σας γιατί κατά κάποιο τρόπο νιώθετε ότι μπορείτε να εκφράσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Στο περιβάλλον όπου κινείστε βέβαια υπάρχουν και μικρά εμπόδια που μπορεί να σχετίζονται με μια ανάμνηση δύσκολη. Αν βγει αυτή η ανάμνηση στην επιφάνεια θα σας μπλοκάρει κάπως, αλλά τελικά το ξεπερνάτε με μεγαλύτερη ευκολία από παλιά. Ο Σκορπιός καραδοκεί για να μιλήσετε αλλά χρειάζεται τον δικό του τρόπο για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Μια καλή σχέση, πιθανόν με Ζυγό, θα πυροδοτήσει ξεχασμένα ερωτικά συναισθήματα.

ΙΧΘYΕΣ
Έχετε πολλά να μάθετε και να κάνετε κυρίως αυτό το διάστημα. Θέλετε να ακουμπήσετε κάπου σε ένα καινούργιο πρόσωπο που να σας προσφέρει συναίσθημα , συντροφικότητα και κατανόηση. Επειδή όμως δεν θέλετε να φανερώσετε ακριβώς αυτό που έχετε ανάγκη, ίσως να κινηθείτε με κρυφό τρόπο. Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα και μπορεί να είναι Λιοντάρι, αλλά, επειδή παίζετε ένα εγωιστικό παιχνίδι μεταξύ σας, δεν θέλετε να δείξετε ακριβώς τι νιώθετε και περιμένετε από την πλευρά του το πρώτο βήμα.

Πηγή: http://www.astrology.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger