E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πέθανε από ηλεκτροπληξία την ώρα που μιλούσε με το iPhone 5

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013


Νεαρή αεροσυνοδός έχασε τη ζωή της όταν σήκωσε το κινητό της τηλέφωνο (iPhone 5), όταν αυτό φόρτιζε -με γνήσιο φορτιστή- για να απαντήσει σε εισερχόμενη κλήση.

Η είδηση του θανάτου της Μα Αϊλούν έχει βάλει τον κολοσσό Apple σε μπελάδες, ενώ ξεκίνησε έρευνα γύρω από τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η νεαρή κοπέλα φόρτιζε το κινητό της, με το ανάλογο γνήσιο αξεσουάρ της εταιρείας, όταν αυτό χτύπησε. Όταν το σήκωσε, τη διαπέρασε ηλεκτρικό ρεύμα και παρά το γεγονός πως η διακομιδή της έγινε αμέσως σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να την κρατήσουν στη ζωή.

Μάλιστα, η αδελφή της, σοκαρισμένη από το γεγονός, ανέφερε στο Weibo (μέσο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας): «Θέλω να πω σε όλους να μην κάνουν κλήσεις όσο το τηλέφωνό τους φορτίζει».

Λίγο αργότερα, το Weibo είχε γεμίσει με εκατοντάδες αντίστοιχα μηνύματα, ενώ κάποιοι δεν παρέλειπαν να τονίσουν πως οι χρήστες θα πρέπει να χρησιμοποιούν μόνο αυθεντικά προϊόντα για τις συσκευές τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, τα κινητά τηλέφωνα έχουν χαμηλή τάση, η οποία δεν μπορεί να βλάψει τον ανθρώπινο οργανισμό, ωστόσο, την ώρα της φόρτισης, ένα πιθανό βραχυκύκλωμα μπορεί να σταθεί μοιραίο.

Από την πλευρά της εταιρείας, εκπρόσωπός της δήλωσε: «Λυπούμαστε βαθειά για το τραγικό περιστατικό και θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της άτυχης κοπέλας», όμως, δεν θέλησε να σχολιάσει τις λεπτομέρειες του τραγικού συμβάντος.

http://www.koolnews.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger