E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αποδράστε στο εξωτερικό χωρίς… τα ρούχα σας!

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013










Τα κατάλληλα μέρη για γυμνισμό

Δεν είναι είδηση ότι το ανθρώπινο σώμα έχει χρησιμοποιηθεί ως φετίχ από τη διαφήμιση, τον καταναλωτισμό, τον κινηματογράφο και τόσα ακόμα.Το γυμνό τα τελευταία χρόνια έχει σταματήσει να είναι ταμπού για πολλούς. Σας προτείνουμε τα κατάλληλα μέρη για να απαλλαγείτε από τα περιττά σας ρούχα, αφού σε αυτά επιβάλλεται ο γυμνισμός.

Onsen, Ιαπωνία

Η εμβάπτιση σε θερμές πηγές, πλούσιες σε μεταλλικά στοιχεία, είναι μια παράδοση αιώνων για τους Ιάπωνες, που ενισχύει την υγεία. Η εθιμοτυπία στο Onsen προβλέπει ότι ο καθένας πρέπει να πλένεται σχολαστικά πριν την είσοδο του στην περιοχή κολύμβησης, που είναι χωρισμένη για άνδρες και γυναίκες. Όταν περπατάτε στη γύρω περιοχή είστε υποχρεωμένοι να καλύπτεστε με μικροσκοπικές πετσέτες. Σε κάποιες από τις θερμές πηγές το νερό είναι πόσιμο, ενώ άλλες δεν επιτρέπουν την είσοδο σε λουόμενους με τατουάζ.

Spencer Tunick Installations

Οι αρχάριοι του γυμνισμού, στο όνομα της τέχνης, θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια μαζική συγκέντρωση γυμνών, που διοργανώνεται από τον Αμερικανό φωτογράφο Spencer Tunick (www.spencertunick.com ). Το 2001, πάνω από 4.000 κάτοικοι της Μελβούρνης σχημάτισαν μια ροζ θάλασσα στις όχθες του ποταμού Yarra. Το 2003 το Ινστιτούτο Πολιτισμού της Βαρκελώνης καλύφθηκε από 7.000 γυμνά σώματα, που προσφέρθηκαν εθελοντικά να συγκεντρωθούν εκεί. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες παίρνει μαζί του την φωτογραφία της εκδήλωσης.

300 Club, Ανταρκτική

Η εγγραφή στο 300 Club προϋποθέτει ότι το υποψήφιο μέλος υφίσταται μια 149 ° C μεταβολή της θερμοκρασίας. Η μητέρα φύση φροντίζει τον κρύο παράγοντα, με τους χειμώνες στην Ανταρκτική να παρουσίαζουν κατακόρυφη πτώση στους -73 ° C. Για να καλυφθεί η διαφορά, οι γυμνιστές κάνουν σάουνα στους 93 ° C και στη συνέχεια τρέχουν από τον σταθμό Amundsen-Scott στο Νότιο Πόλο στον γεωγραφικό πόλο και πάλι πίσω. Το δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα, καθώς η πολύ χαμηλή εξωτερική θερμοκρασία, μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους πνεύμονες.

Forty Foot Pool, Ιρλανδία

Το ιστορικό Martello Tower, 8χλμ νότια του Δουβλίνου, είναι ένα μουσείο του James Joyce, που διατηρεί μια σειρά από θησαυρούς, όπως μια πολύτιμη έκδοση του Οδυσσέα, εικονογραφημένης από τον Henri Matisse. Κάτω από τον πύργο είναι μια πισίνα με θαλασσινό νερό, που αναφέρεται στο τέλος του πρώτου κεφαλαίου. Σύμφωνα με τον Joyce που γιορτάζει τους τόπους των ηρωών, πολλοί ντόπιοι γίνονται ήρωες της καθημερινότητας υπομένοντας την κολύμβηση σε χαμηλές θερμοκρασίες και μάλιστα χωρίς να φορούν μαγιό.

Σάουνα, Φινλανδία

Πρώτα κάντε ένα ντους και στη συνέχεια ετοιμαστείτε να ιδρώσετε στους 100 ° C σε ένα καυτό κουτί, πριν βγείτε έξω για να κυλιστείτε στο χιόνι ή να βουτήξετε σε μια τρύπα στον πάγο. Στη συνέχεια, επαναλάβετε. Το καλοκαίρι, αυτομαστιγωθείτε απαλά με υγρά κλαδιά σημύδας, η οποία διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και μυρίζει ωραία. Οι παραδοσιακές σάουνες με το θερμαινόμενο ξύλο δημιουργήθηκαν από ανάγκη, καθώς ήταν το μόνο πρακτικό μέρος για να κάνει κανείς μπάνιο κατά τη διάρκεια του μεγάλου φιλανδικού χειμώνα. Σήμερα, υπάρχουν πάνω από δύο εκατομμύρια σάουνες σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς και μια φινλανδική κοινωνία σάουνας (Finnish Sauna Society) με 3.100 μέλη.

Τουρκικά λουτρά, Ουγγαρία

Τα πλούσια λουτρά της Βουδαπέστης τροφοδοτούνται από 123 ιαματικές πηγές. Οι ντόπιοι έχουν υιοθετήσει έναν συνδυασμό υγεινής και κοινωνικότητας από τον 4ο αιώνα π.Χ. Τα οφέλη για την υγεία από τις ιαματικές πηγές έχουν συμπεριληφθεί στο εθνικό σχέδιο για την υγεία, με την επιδότηση τακτικών επισκέψεων. Ανακαλύψτε την καλύτερη θεραπεία για εσάς μέσα σε δαιδαλώδεις θαλάμους, πισίνες, σάουνες και ατμόλουτρα. Βυθιστείτε σε ένα art nouveau περιβάλλον με αγάλματα αγγέλων και θαλάσσια πλάσματα στα ψηφιδωτά του πατώματος.

Bay στο Breakers, ΗΠΑ

Αυτός ο ιστορικός αγώνας δρόμου, που διασχίζει 12 χιλιόμετρα της χερσονήσου του Σαν Φρανσίσκο, ξεκίνησε το 1912 ως μια εκδήλωση μνήμης, μετά από έναν καταστροφικό σεισμό. Πολλοί από τους 75.000 συμμετέχοντες τρέχουν φορώντας στολές, όπως στρουμφάκια ή Έλβις, ενώ άλλοι επιλέγουν να μην φορέσουν ρούχα. Οι γυμνοί δρομείς καλούνται να φορούν ένα καπέλο και παπούτσια, καθώς και την αγωνιστική ένδειξη με τον αριθμό τους, για εκείνους που έχουν καταγραφεί επισήμως.

Tiergarten, Γερμανία

Ένα τμήμα αυτού του αρχοντικού πάρκου, στο κέντρο του Βερολίνου, προσφέρεται για γυμνή ηλιοθεραπεία. Από τη στιγμή που μετατράπηκε σε έναν χώρο κυνηγιού, αυτό το τμήμα του πάρκου προσφέρεται ως επί το πλείστον σε άνδρες λάτρεις του ήλιου, που αναζητούν κάτι παραπάνω από ένα ολόσωμο μαύρισμα. Είναι συναρπαστικό να κάνετε γυμνισμό στο κέντρο της πόλης, αλλά μόνο το καλοκαίρι, καθώς το χειμώνα κινδυνεύετε από ψύξη.

Γυμνό μοντέλο, Αγγλία

Γιατί να μην κερδίσετε τα προς το ζην κάνοντας το γυμνό μοντέλο; Βρείτε την κατάλληλη στάση και κρατήστε την για λίγα λεπτά ή για ένα τέταρτο της ώρας, την στιγμή που φιλομαθείς μαθητές, ελέγχουν το σώμα σας και προσπαθούν να το αποτυπώσουν στο χαρτί. Το Λονδίνο είναι το σπίτι του καλλιτεχνικού κινήματος Pre-Raphaelite, του οποίου το μανιφέστο ήταν η κατάρριψη των συμβάσεων. Στο απόγειό του, στα μέσα του 19ου αιώνα, το γυμνό ήταν εντελώς αντισυμβατικό.

Πηγή : newsbeast.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger