E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στα 16 της κέρδισε 2,2 εκατ. ευρώ αλλά αποδείχθηκαν κατάρα....

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013


Τα λεφτά λένε δεν φέρνουν την ευτυχία! Ίσως και να έχουν δίκιο… 

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα η Callie Rogers από τη Βρετανία  η οποία μπορεί στα 16 της να έγινε η νεότερη νικήτρια του τζακ ποτ στη λοταρία κερδίζοντας σχεδόν 2,2 εκατομμύρια ευρώ αλλά μονο ευλογία δεν αποδείχθηκαν! 

Από τότε η μια κατάρα διαδεχόταν την άλλη! Η Rogers παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξόδεψε τα περισσότερα από τα κέρδη της σε πάρτι, ναρκωτικά, πλαστικές επεμβάσεις, διακοπές και δώρα. 

Μάλιστα, με τόσα χρήματα ένιωθε τόσο  μόνη και ευάλωτη που οδηγήθηκε μέχρι και σε απόπειρα αυτοκτονίας. 

Δέκα χρόνια μετά το υπέρογκο ποσό που κέρδισε στην τράπεζα έχει μόνο 2.300 ευρώ!  Ναι καλά διαβάσατε!

Πλέον σπουδάζει για να γίνει νοσοκόμα και η μόνη σπατάλη που αντέχει είναι να παραγγέλνει φαγητό το βράδυ της Παρασκευής. Ζει με τον 34χρονο σύντροφό της και τον γιο τους στην περιοχή Cumbria, ενώ έχει κι άλλα δύο παιδιά από προηγούμενη σχέση της. «Δεν μπορώ να το πιστέψω πως πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που κρατούσα εκείνη την τεράστια επιταγή», λέει.

Τώρα, όπως λέει η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

«Μοιάζει ένας αιώνας πριν. Ήμουν πολύ μικρή, ήταν πολλά λεφτά για κάποιον στην ηλικία μου. Ακόμα κι αν λες πως η ζωή σου δεν θα αλλάξει, αλλάζει, και πολλές φορές όχι προς το καλύτερο. Όλο αυτό σχεδόν με διέλυσε αλλά ευτυχώς τώρα είμαι πιο δυνατή. Προσπαθώ να ξεχάσω τα πάνω και τα κάτω που είχα και να νιώσω σαν ένας φυσιολογικός άνθρωπος» και προσθέτει: « Ξαφνικά έγινα μια τοπική διασημότητα, οι άνθρωποι με πλησίαζαν στην παμπ κι ένιωθα πως έπρεπε να τους κεράσω όλους ποτά. Δεν ήξερα ποιον να εμπιστευτώ», θυμάται. «Για κάποιο διάστημα περιπλανιόμουν χωρίς στόχους. Τώρα έχω τη δουλειά μου και τη φροντίδα της οικογένειάς μου».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger