E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΘΑΥΜΑ: Του έλεγαν πως μετά από 54 χημειοθεραπείες θα έμενε στείρος, αλλά έκανε μωρό!

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Απίστευτη και όμως αληθινή, είναι η ιστορία του 34χρονου σήμερα, Ben Lindon, ο οποίος στα 29 του διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος δεν «παίρνει» χειρουργείο.

Ο 34χρονος δημοσιογράφος, υπεβλήθη έκτοτε σε 54 χημειοθεραπείες ώστε να αντιμετωπίσει τον όγκο στον εγκέφαλο.

Μάλιστα, ο Lindon, είναι το νεαρότερο άτομο στην Αγγλία που έχει υποβληθεί σε τόσες πολλές χημειοθεραπείες και ραδιοθεραπείες.

Εξαρχής, οι γιατροί του είχαν πει πως το τίμημα για να σωθεί η ζωή του, θα ήταν να μείνει στείρος από τις πολλές χημειοθεραπείες.

Ωστόσο, ο Ben με τη θέληση του για ζωή , αψήφησε όλα τα προγνωστικά, μιας και η 30χρονη αρραβωνιαστικιά του, Kate McCreanor, έφερε στον κόσμο πριν εννέα μήνες, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, τη Martha.

«Όταν η Kate μου είπε πως είναι έγκυος, νόμιζα πως μάλλον κάνει λάθος. Όταν γεννήθηκε η Martha, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Τώρα απλά είμαι τρισευτυχισμένος και απολαμβάνω κάθε στιγμή της πατρότητας» λέει.

Μάλιστα, ο ίδιος εξομολογείται πως όταν το 2008 λίγο πριν τα 29α γενέθλια του διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο, πίστευε πως καμία γυναίκα μετά από αυτό δεν θα τον ήθελε, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορούσε ούτε παιδί να κάνει.

Η μοίρα όμως τα έφερε αλλιώς, και το 2011 γνώρισε σε party την Kate.

Άρχισαν να μιλάνε, να βγαίνουν, και σύντομα έγιναν ζευγάρι, μιας και η Kate δεν είχε κανένα πρόβλημα με την κατάσταση της υγείας του.

Σήμερα, ο Ben είναι αποφασισμένος να ζήσει για να δει την κόρη του να μεγαλώνει, ενώ θα παντρευτεί και την αγαπημένη του το επόμενο διάστημα.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger