E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 13 Ιουνίου 2013

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και ίσως νοιώσεις εκνευρισμό, αγαπητέ Κριέ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί τις πρώτες πρωινές ώρες η Αφροδίτη με τον Ουρανό, από το ζώδιό σου. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στον χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, αν είσαι Κριός. Η Σελήνη στον Λέοντα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει τον σύντροφό σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Παιδέψτε λίγο τον έρωτά του και μην παραδίνεστε αμαχητί στην αγκαλιά του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες, που χρήζουν της προσοχής σου, για να μην βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Ταύρε, και πρέπει να βρεις τρόπους ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην ενεργήσεις καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Αν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με κάποιο άτομο από το παρελθόν σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ταύρος, δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου, για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά, αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και απαιτεί την προσοχή σου. Είναι πολύ πιθανό με την συμπεριφορά σου να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις, τόσο στο οικογενειακό σου περιβάλλον όσο και στο επαγγελματικό. Απόφυγε να εμπλακείς σε διαμάχες και διαφωνίες που δεν σε οδηγούν πουθενά και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου σε έχουν φέρει σε αδιέξοδο και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε. Αν θέλεις όμως να σώσεις την κατάσταση, δεν έχεις άλλη επιλογή και πρέπει επειγόντως να συζητήσεις μαζί του. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, γι’ αυτό σταματήστε να αναλώνεστε σε εφήμερες γνωριμίες και να ξοδεύετε τον χρόνο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Δίδυμος, κάποιοι από τους συνεργάτες σου δεν είναι αυτό που φαίνονται και προσπαθούν να σπείρουν άσχημα λόγια πίσω από την πλάτη σου. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν μέσα στο χώρο της δουλειάς σου, αν πρώτα δεν διαλευκάνεις το τοπίο. Στα οικονομικά σου, είναι μέρα που θα έχεις αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις στη δουλειά σου, αγαπητέ Καρκίνε, που θα χρειαστούν την άμεση διευθέτησή τους. Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον και πρέπει να προσέξεις πολύ τα λόγια σου, για να μην προκληθεί οριστική ρήξη μεταξύ σας. Πρόσεξε λιγάκι την υγεία σου, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις επιβαρύνει αρκετά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Άνοιξε την καρδιά σου στον σύντροφό σου και άφησε τον να σε πλησιάσει, φίλε Καρκίνε. Μην φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ αλλά και αυτός με την σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος αποκάλυψης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Καρκίνος, οι συνεργάτες σου θα υποστηρίξουν τις ιδέες σου και θα μπορέσεις να φέρεις εις πέρας κάποιες υποθέσεις σου, που εκκρεμούν. Δείξε αποφασιστικότητα σε σχέση με τα μελλοντικά σου σχέδια, μόνο αν είσαι σίγουρος πως είναι εφαρμόσιμα. Μη ρισκάρεις τα κεκτημένα σου, σε μία στιγμή ενθουσιασμού και επιπολαιότητας. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις νέα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ
Συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς που είχες μέχρι τώρα, αγαπητέ Λέων, και πολύ γρήγορα θα πετύχεις να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Μην χάνεσαι σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Λέων, γιατί φορτώνεις ψυχολογικά τον σύντροφό σου και χαλάς την ερωτική ατμόσφαιρα που επικρατεί μεταξύ σας. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, δώσε την ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που σε διεκδικεί, να έρθει πιο κοντά σου. Με τη βοήθεια της Σελήνης στο ζώδιό σου, θα περάσεις ένα πολύ όμορφο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Λέων, σήμερα κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, για να τελειώνεις μερικά πράγματα πιο γρήγορα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που μπορεί να έχεις με γραφειοκρατικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία αυτήν την Πέμπτη, αγαπητέ Παρθένε. Οφείλεις να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Μην ανησυχείς όμως, γιατί η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θα σε βοηθήσει σημαντικά. Επιπλέον, θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι διανύεις μια περίοδο, που οι πλανήτες θα σε ευνοήσουν για να κάνεις την γνωριμία που ζητούσες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Παρθένε, δεν πρέπει να αφήνεις τίποτα στην τύχη την σημερινή ημέρα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να σε προδώσουν κάποια άτομα που εμπιστεύεσαι. Μείνε απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους σου και δώσε μεγάλη προσοχή στα λόγια σου, επειδή η αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Αφροδίτη με τον Ουρανό, μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες.


ΖΥΓΟΣ
Σήμερα κατακλύζεσαι από ευφάνταστες ιδέες, αγαπητέ Ζυγέ, που αν τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, μπορεί να σου φέρουν θεαματικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην αγχώνεσαι και μην χαλάς τη διάθεσή σου, αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στο πρόγραμμα σου. Προσαρμόσου στις όποιες αλλαγές, χωρίς να δυσανασχετείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με την συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Όσο για σένα, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Ζυγός, το ενδιαφέρον σου σήμερα για την κοινωνική σου προβολή και καταξίωση θα είναι έντονο και θα έχεις τη διάθεση και την όρεξη να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, για να το επιτύχεις. Τα σχέδιά σου αρχίζουν να παίρνουν τον δρόμο της υλοποίησης, χάρη στις κοινωνικές σχέσεις που διατηρείς σε πολύ καλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, και πρόσεξε μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου τα πολύ δοκιμασμένα άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Σκορπιέ, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του δώσεις να καταλάβει πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το συναντήσεις, θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Σκορπιός, φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που αφορούν σε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην κάνεις καμιά συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έντονη διανοητική σου δραστηριοποίηση, αγαπητέ Τοξότη, καλό θα ήταν σήμερα να κατευθυνθεί σε κάτι πρακτικό και αποδοτικό και όχι σε αφηρημένες έννοιες, όπως συνηθίζεις. Η μέρα είναι καλή για να συζητήσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, αρκεί να μην αναφερθείς σε προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Η καλή συμπεριφορά που έχει ο σύντροφός σου και η συμπαράστασή του θα σε βοηθήσουν πολύ σήμερα, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης, φίλε Τοξότη. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά, έχε υπόψιν σου ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και κινείσαι, από την στιγμή που δεν σου φέρνει τα αποτελέσματα που αναζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Τοξότης, πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο, με τη βοήθεια που σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου. Στα οικονομικά συνεχίζεις να ξοδεύεις πολλά χρήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο, γεγονός που με μαθηματική ακρίβεια, πολύ γρήγορα θα σε φέρει σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις για να πετύχεις τους στόχους σου, αγαπητέ Αιγόκερε, ό,τι κι αν προκύψει στο διάβα σου. Κάποια δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, φίλε Αιγόκερε, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, πάρε επιτέλους την απόφαση να την εγκαταλείψεις και αποδέξου μια πρόσκληση από το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Αιγόκερως, σε καλή πορεία θα κινηθούν τα επαγγελματικά σου την σημερινή Πέμπτη και, με αυτοέλεγχο και υπομονή, θα καταφέρεις να βάλεις μία τάξη σε όλα τα κακώς κείμενα της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να μην ξοδεύεις περισσότερα από αυτά που βγάζεις και να κάνεις βέβαια μια σχετική οικονομία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φρόντισε σήμερα να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, φίλε Υδροχόε, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα σε δυσκολέψουν και ίσως ξεφύγεις από τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή προκειμένου να τακτοποιήσεις ορισμένα θέματα και να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις. Ωστόσο θα πρέπει να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα απαιτείς όλα εδώ και τώρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς τόσο την δική σου διάθεση, όσο και την δική του. Εσύ που δεν έχεις σχέση, φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και πολύ γρήγορα θα καταφέρεις να γοητεύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Αν είσαι Υδροχόος, έχεις φέρει σε μια καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, θα είναι σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως επιθυμείς.

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή η Πέμπτη για εσένα θα είναι ημέρα, που θα απαιτήσεις ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψης.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στον σύντροφό σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τα συναισθήματά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις επιτέλους το άλλο σου μισό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα
Στη δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, φίλε Ιχθύ. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να αναλύσετε κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου, παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.
Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger