E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι δώρα ζητούν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη;

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Για ακόμη μία φορά άφησαν τον "Άγιο Βασίλη με το στόμα ανοιχτό, καθώς...έρευνα που έριξε φως στη λίστα με τις επιθυμίες των παιδιών για τα Χριστούγεννα, έδειξε πως το δέκατο πιο δημοφιλές δώρο για τους μπόμπιρες είναι ένας πατέρας!

Το υπ’ αριθμόν ένα δώρο για τα παιδιά είναι ένας μικρός αδερφός ή μία αδερφούλα, ενώ το δεύτερο πιο δημοφιλές δώρο είναι ένας τάρανδος.

Σύμφωνα με όσα χαρακτηριστικά σχολιάζει η βρετανική ταμπλόιντ "Daily Mail", για πρώτη φορά, ο ασπρομάλλης γέρος με τα δώρα βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση καθώς τα περισσότερα παιδιά δεν ζητούν πλέον υλικά αγαθά.

Η έρευνα που διεξήχθη σε 2 χιλιάδες γονείς από τις εταιρείες «Westfield London» και «Westfield Stratford City» έδειξε επίσης ότι ορισμένα από τα παιδιά ηλικίας τριών έως 12 ετών είχαν ακριβά γούστα καθώς στην τέταρτη θέση της λίστας το δώρο που θα ήθελαν από τον Αγιο Βασίλη ήταν ένα αυτοκίνητο και στην έβδομη θέση ένα σπίτι.

Στην έκτη θέση τα παιδιά ήθελαν σοκολάτες. Σε σύνολο πενήντα ευχών, οι 17 αφορούσαν ζώα, όπως γάτες και χάμστερ αλλά και κοτοπουλάκια και ελέφαντες.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger