E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σοκ στις ΗΠΑ για το reality με την 7χρονη ντίβα – Πώς την πιέζουν οι γονείς της

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012


Μακιγιάζ, ψηλοτάκουνα, φτιαγμένα μαλλιά και πασαρέλα. Όλα αυτά για μία ενήλικη γυναίκα μοντέλο είναι ανεκτά, όταν όμως μιλάμε για ένα 7χρονο κορίτσι τότε έχουμε να κάνουμε με μία εκμετάλλευση. Ο λόγος για την Αλάνα Τόμσον η οποία συμμετέχει σε αμερικανικό ριάλιτι την πίεση του οποίου αντέχει μόνο μέσω των ισοτονικών ποτών που της χορηγούν οι ίδιοι της οι γονείς.
Η δημοφιλής μικρούλα ξεκίνησε την καριέρα τα από ένα άλλο ριάλιτι «Πιτσιρίκες και τιάρες» στο οποίο παρακολουθούσαμε τη μικρή να περπατάει με τακούνια και να μιλάει με λαϊκές εκφράσεις. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι τα σόου που συμμετέχει η μικρή ξεπέρασε σε τηλεθέαση εκείνη του συνέδριου των Ρεπουμπλικανών της Φλόριντα ενώ ανάμεσα στις δηλώσεις τις ήταν η υποστήριξη της στον Μπαράκ Ομπάμα κατά την προεκλογική του εκστρατεία.
Η μικρή δεν διστάζει να δηλώσει σε συνεντεύξεις της ότι τα δολάρια την κάνουν να πετάει απ’ τη χαρά της ενώ έχει γίνει η αγαπημένη των Αμερικανών τηλεθεατών που παρακολουθούν αυτή την περίοδο τη ζωής της. Εκεί παρουσιάζεται η σχέση με τη μητέρα της η οποία έχει άλλες τρεις μεγαλύτερες κόρες από τρεις διαφορετικούς συζύγους ενώ στην καθημερινότητα τους η ομιλία είναι τόσο άσχημη που πολλές φορές οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να βάζουν υπότιτλους για να γίνουν κατανοητές από τους τηλεθεατές.
Οι κριτικοί δεν βλέπουν με το ίδιο μάτι την δημοτικότητα της μικρής που ανάγουν τα σόου και τους διαγωνισμούς που συμμετέχει στην κατάφωρη παιδική εκμετάλλευση που έχουν υποστεί και άλλα παιδιά όπως Μακόλεϊ Κάκλιν και η Λίντσεϊ Λόχαν  τα οποία στην πορεία της ζωής τους κατέφυγαν σε εξαρτήσεις και δεν κατάφεραν ποτέ να εξισορροπήσουν τη ζωή τους ύστερα από την υπερπροβολή και τα φώτα που υπέστησαν. Οι κριτικοί, αναφέρουν ότι η οικογένεια Τόμσον αποτελεί μία τυπική περίπτωση του νότου όπου επικρατεί κατά βάση η ανέχεια, το χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο και η θρησκευτική μισαλλοδοξία. Η μαμά της μικρής αδυνατεί να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η μικρή στη μετέπειτα ζωή της, όταν τα φώτα θα σβήσουν και θα κληθεί σε τέτοια  ηλικία να αντιμετωπίσει την απόρριψη. Ένα κοριτσάκι που γίνεται βορά στα μεγαθήρια τηλεοπτικά κανάλια και στον καλλιτεχνικό κόσμο , μην έχοντας κανέναν να το προστατέψει μειώνοντας τις πιθανότητες να βγει αλώβητη απ’ αυτό.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger