E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ερωτικες προβλεψεις Δεκεμβριου για ολα τα ζωδια

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012


Κριός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με το Κρόνο στο Σκορπιό η ερωτική ζωή, είτε σας έχει γίνει εμμονή είτε πλέον περιβάλλεται από κάποιους περιορισμούς. Ωστόσο αυτό το μήνα θα υπάρχουν στιγμές που θα νιώθετε ότι αυτό που βιώνετε είναι ότι πιο όμορφο έχετε ζήσει. Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στις 13 Δεκεμβρίου δείχνει μια ερωτική μέθεξη που θα συνταράξει βαθιά το «είναι» σας ενώ πολύ πιθανόν να γίνετε πιο κτητικοί. Ακόμα και αν το κρύβετε θα ζηλεύετε και θα ανησυχείτε μήπως χάσετε το ταίρι σας.
Με την είσοδο τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης στον περιπετειώδη Τοξότη στις 11 και 16 Δεκεμβρίου αντίστοιχα θα αισθανθείτε απελευθερωμένοι από σκέψεις και συναισθήματα που σας εγκλωβίζουν και θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι. Ακόμη, η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον Τοξότη υποδηλώνει μια περίοδο που μέσα από μετακινήσεις και συζητήσεις θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη μεταξύ σας επικοινωνία.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο στο ζενίθ της προσοχής σας βρίσκονται τα επαγγελματικά. Στην ερωτική ζωή, τα φλερτ που υφίστανται δεν σας ικανοποιούν και αυτό γιατί οι απαιτήσεις που έχουν σας πνίγουν. Αυτή την εποχή εσείς θέλετε ελευθερία και καθαρό αέρα. Επιπλέον, δεν θέλετε να μπείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις γεγονός που χρειάζεται ωστόσο να προσέχετε γύρω στις 11 και 16 Δεκεμβρίου, αφού ίσως παρασυρθείτε ή θαμπωθείτε από πρόσωπα που τελικά δεν θα είναι αυτό που δείχνουν. Η Νέα Σελήνη όσο και η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στον Τοξότη δείχνουν ότι προτού προχωρήσετε σε μια σχέση είναι καλό να δουλέψετε ζητήματα επικοινωνίας και να προσδιορίσετε τι θέλετε να δώσετε και να πάρετε μέσα σε αυτή. Πολύ πιθανόν στους κόλπους μιας παρέας ή μέσω φίλων κάνετε κάποιες γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν ευχαρίστα. Υποσχέσεις δεν δίνετε αλλά ούτε θα λάβετε.
Ταύρος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αναμφίβολα τα μαθήματα που παίρνετε αυτήν την περίοδο από τη σχέση σας θα τα θυμάστε μια ζωή και είναι στιγμές που είτε νιώθετε μόνοι είτε τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θα θέλατε. Ο Δίας στον δεύτερο ευελπιστεί να αναπληρώσει τα συναισθηματικά κενά και εν μέρει τα καταφέρνει αλλά η ανάδρομη πορεία του δεν μπορεί ακόμα να αποδώσει τα μέγιστα. Με Ερμή και Αφροδίτη στον 7ο έχετε ανάγκη να εκφράσετε αυτά που νιώθετε και να αισθανθείτε ότι υπάρχει ακόμα μεταξύ σας αγάπη και πάθος. Οι όψεις ωστόσο και των δύο στη διάρκεια του μήνα είναι αντιφατικές πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δεχτείτε τόσο τα καλά όσο και τα άσχημα και να προχωρήσετε. Το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο όμορφα και αυτό γιατί αφενός εσείς θα θελήσετε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και αφετέρου γιατί θα αυξηθούν τα ερωτικά τετ-α- τετ και οι στιγμές πάθους.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Κρόνο στον 7ο είστε σε μια φάση που είτε δεν θέλετε με τίποτα δεσμεύσεις είτε νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα αναλαμβάνοντας ευθύνες και νέες αρμοδιότητες. Κάποιοι οι οποίοι δεν έχετε ξεκαθαρίσει από μια σχέση, αλλά βρίσκεστε και μαζί και χώρια ίσως αργήσετε να αποβάλλετε τα απομεινάρια της και να προχωρήσετε. Με Ερμή και Αφροδίτη ωστόσο στον Σκορπιό το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, αισθηματικές προσεγγίσεις και ρομαντικές γνωριμίες. Επιπλέον, ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει τη δυνατότητα να αυτοπειθαρχήσετε , και να ανοίξετε νέους δρόμους πιθανόν με άτομα που μένουν μακριά, σπουδάζουν ή ακολουθούν έναν τρόπο ζωής που σας αρέσει. Η ενεργοποίηση του 8ο ηλιακού οίκου τόσο από τη Νέα Σελήνη όσο και από τους Ερμή και Αφροδίτη δείχνει ότι η ερωτική ζωή θα πάρει μπρός.
Δίδυμοι
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αυτό το μήνα αναζητάτε προσανατολισμό και η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου έρχεται για να κατευθύνει την προσοχή σας στη σχέση σας και στα γεγονότα τα οποία θα λάβουν χώρα μέσα σε αυτή. Επιπλέον η παρουσία του Ερμή στον 7ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι θα επιδιώξετε να κάνετε κάποιο ταξιδάκι και να ζήσετε συναρπαστικές στιγμές με το ταίρι σας ενώ η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 Δεκεμβρίου θα στηρίξει τα αισθηματικά σας σχέδια. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την ερωτική επιθυμία στα ύψη ενώ πολύ πιθανόν κάποιο κρυφό φλερτ να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο από τη ζωή σας. Ωστόσο προσέχετε τις ερωτικές ατασθαλίες γύρω στις 11 και 16 Δεκεμβρίου γιατί οι ισορροπίες μέσα στη σχέση σας μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Μην επαναπαύεστε στα προνόμια του Δία γιατί αν αθετήσετε τις υποσχέσεις σας δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο χώρος της δουλειάς αποτελεί το πιθανό πεδίο στο οποίο θα εκδηλωθεί κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον, θα φλερτάρετε και γενικότερα θα ερωτοτροπήσετε. Πέρα από τη συμπάθεια που μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ εσάς και ενός άλλου προσώπου είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε στη σύναψη μιας σχέσης από το δεύτερο δεκαήμερο το μήνα και μετά. Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου δείχνει ένα νέο ξεκίνημα στην αισθηματική ζωή που όμως έχει αστερίσκο «παραμυθιάζομαι μα ούτε που νοιάζομαι» και αυτό γιατί το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας καταδιώκει μήνες. Με τον Άρη στον 8ο το ερωτικό ένστικτο σάς καθοδηγεί ενώ τη λογική είτε δεν την ακούτε είτε εις γνώση σας την παραμερίζετε. Τέλος, θα υπάρχει η τάση για διπλές καταστάσεις και ερωτικά διλήμματα που θα κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα.
Καρκίνος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Ο Κρόνος προχωρεί όλο και περισσότερο στο ζώδιο του Σκορπιού γεγονός που σημαίνει ότι πολλοί από εσάς θα δώσετε έμφαση στην χαρά ή μη που παίρνετε από τη σχέση σας. Αυτό ο μήνας σας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείτε ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σας, να ανταλλάξετε απόψεις, να πάτε εκδρομές και να αναβιώσετε το ερωτικό πάθος που σας ενώνει. Βέβαια με τον Άρη το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον Αιγόκερω κάποιοι καυγάδες θα είναι αναπόφευκτοι ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα έχουν διάρκεια. Από την άλλη θα γίνετε πιο ενεργητικοί κα δραστήριοι για θέματα που αφορούν τη σχέση σας και θα έχετε την τάση να αγωνίζεστε μέχρι να πετύχετε αυτό που θέλετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου ίσως ο σύντροφος σας βρεθεί σε μια δυσχερή θέση και εσείς αισθανθείτε την ανασφάλεια να σας κατακλύζει καθώς θα νιώσετε έστω και προσωρινά ευάλωτοι χωρίς την προστασία του. Τέλος η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου, η οποία επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Ιουνίου δείχνει ότι κάποια γεγονότα θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την προσωπική οπτική που έχετε για τη ζωή.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας ανοίγει με τον Ερμή και την Αφροδίτη να προετοιμάζουν το έδαφος για ερωτικές ιστορίες γεμάτες πάθος, ένταση και σφοδρότητα. Η ταυτόχρονη παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο δείχνει ότι κάποιοι θα βρείτε ένα ώριμο και σταθερό σύντροφο και άλλοι θα γοητευτείτε από μια κυριαρχική και πιθανόν καταπιεστική προσωπικότητα. Συγχρόνως με τον Άρη στον 7ο ανυπομονείτε να προχωρήσετε στον αισθηματικό τομέα και δεν διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε πράγματα που δεν εναρμονίζονται με τη διστακτική σας φύση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο το μήνα η καθημερινή σας ζωή γίνεται πιο όμορφη και ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας ενώ πολλοί εσείς ίσως πάρετε κάποια άδεια από την εργασία σας γεγονός που θα σας επιτρέψει να περάσετε περισσότερο χρόνο με ένα πρόσωπο που θα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σας.
Λέων
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το πρώτο μισό το μήνα σας δίνετε η δυνατότητα να διαπεράσετε κάποιες απαγορευμένες ζώνες και εν τέλει να ανακτήσετε τη χαμένη οικειότητα με το ταίρι σας. Συγχρόνως κάποια πράγματα μπορεί μην λέγονται όμως θα μπορείτε να τα αντιλαμβάνεστε διαισθητικά. Η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό θα τεστάρει κατά πόσο μπορείτε να δώσετε τέλος σε λάθη του παρελθόντος και να κάνετε μια νέα πιο ώριμη αρχή σε μια πιο στερεή βάση. Η Νέα Σελήνη στις 13 Δεκεμβρίου στον 5ο ηλιακό οίκο φέρνει γεγονότα που σχετίζονται με απογόνους, παιδιά, ευχάριστες δραστηριότητες, χειμερινές εξορμήσεις, μίνι εκδρομές και ερωτικές αποδράσεις. Επιπλέον από το δεύτερο μισό του μήνα θα έχετε τη δυνατότητα να νιώσετε πιο όμορφα ενώ θα είστε πιο ενθουσιώδεις και συγχρόνως πιο φλογεροί με το ταίρι σας. Οι μέρες που είναι καλό να αποφεύγετε τις ασυνεπείς, τις υπερβολικές και τις αμετροεπείς συμπεριφορές είναι γύρω στις 11 και 16 Δεκεμβρίου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Έχετε την τάση να κοιτάτε πίσω και να διεκδικείτε την καρδιά ενός ατόμου που παρά τις όποιες διαφορές σας εξακολουθεί να σας είναι προσφιλές και οικείο. Τηλεφωνήματα και μηνύματα μπορούν να αναζωπυρώσουν ένα παρελθοντικό πάθος ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από εκεί και έπειτα άλλοι θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο σε ένα προϋπάρχον ερωτικό στόρι και άλλοι θα αρχίζετε κάτι εντελώς νέο με ένα πρόσωπο πιθανόν πρόσχαρο, θετικό, πληθωρικό ή που κάνει συχνά ταξίδια. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί νέα ξεκινήματα όμως το αστρολογικό σκηνικό κρύβει παγίδες και καλό είναι να μη δώσετε υποσχέσεις αλλά και να κρατάτε και μικρό καλάθι στα μεγάλα και ωραία λόγια. Επιπλέον, θα έχετε διάθεση για ταξίδια, εκδρομές ενώ πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε ευχάριστες δραστηριότητες στις οποίες θα έχετε ενδιαφέρουσα συνοδεία. Το 2012 κλείνει με την καρδιά σας ανοιχτή στον έρωτα αλλά και αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι.
Παρθένος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Με τον Άρη σχεδόν όλο το μηνά στον Αιγόκερω η ερωτική διάθεση ακουμπά κόκκινο ενώ οι μπαταρίες σας θα γεμίσουν με θετική ενέργεια και όρεξη να γίνετε πιο ενεργητικοί και δραστήριοι στον ερωτικό τομέα. Παράλληλα, θα έχετε την τάση να ζηλεύετε αλλά και να παραθέτετε πειστικά επιχειρήματα για να μεταστρέψετε μια κατάσταση όπως κρίνετε ότι είναι καλύτερο. Κάποιες μετακινήσεις και ταξίδια θα έχουν προορισμό τον παράδεισο του πάθος ενώ η ισχυρή έλξη μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας θα επηρεάσει θετικά και τη μεταξύ σας επικοινωνία. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου η ερωτική σας φωλιά ίσως μεταφερθεί σε κάποιο μέρος που είναι οικείο, έχετε ξαναπάει και σας θυμίζει παλιές καλές εποχές. Λίγη προσοχή χρειάζεται γύρω στις 11 Δεκεμβρίου γιατί ίσως γίνουν κάποιες παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες και ανησυχήσετε ότι δεν μπορείτε να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Αυτό το μήνα ο έρωτας σας χτυπά με ορμή την πόρτα με μπροστάρη τον Άρη στον Αιγόκερω που σας προικίζει με δύναμη και συγχρόνως στρατηγική για να πιάσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Από την άλλη, επικοινωνιακά δείχνετε πιο πρόθυμοι να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να φλερτάρετε, να αφήσετε ερωτικά υπονοούμενα και να κλείσετε πονηρά το μάτι σε πρόσωπο που σας γεννά ένα ακατανίκητο πάθος. Συγχρόνως η Νέα Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι κάποιοι από εσάς ίσως προχωρήσετε γρήγορα και χωρίς πολλά – πολλά σε μια συγκατοίκηση ή ακόμα και μια επίσημη αρχή. Το δεύτερο μέρος του Δεκεμβρίου οι γνωριμίες θα προέρχονται από γνωστά πρόσωπα συγγενικών προσώπων ενώ κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε το δικό σας χώρο για να χαρείτε τον έρωτα χωρίς ενοχλήσεις. Τέλος αποφύγετε να δώσετε ευκαιρία σε άτομο από το παρελθόν γύρω στις 11 Δεκεμβρίου αν δεν θέλετε να διαψευστούν οι προσδοκίες σας για άλλη μια φορά.
Ζυγός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Από τη μία νιώθετε ότι δεν παίρνετε όσα αξίζετε και από την άλλη το σπίτι σας θυμίζει ναρκοπέδιο. Αρκετές φορές μέσα στη διάρκεια του μήνα θα αισθανθείτε ότι είστε μόνοι και ότι δεν βρίσκετε την κατανόηση και τη συμπαράσταση που επιθυμείτε από τη σχέση σας. Ωστόσο θα προσπαθήσετε να ελέγξετε την κατάσταση μέσω του διαλόγου αλλά και κάποιων κρυφών άσσων που κρύβετε στο μανίκι. Από το δεύτερο μισό του μήνα τα πράγματα γίνονται σχετικά πιο εύκολα διότι είστε πιο ανοιχτοί και πιο δοτικοί και δείχνετε με κάθε τρόπο ότι θέλετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να γιορτάσετε ευτυχισμένοι τις γιορτές. Γύρω στις 16 Δεκεμβρίου ίσως εξιδανικεύσετε κάποιες καταστάσεις ή έχετε μεγάλες προσδοκίες ενώ γύρω στις 19 του μήνα μπορείτε να αξιοποιήσετε τη θετική επιρροή του τριγώνου Αφροδίτης – Ουρανού για να εκπλήξετε τον σύντροφο και να αφυπνίσετε τη σχέση σας.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Το παρελθόν σας καταδιώκει και πολλοί από εσάς δεν είστε έτοιμοι να κλείσετε την πόρτα. Ακόμα και αν ένα πρόσωπο έχει ραγίσει την καρδιά σας σαν γυαλί, θα θελήσετε να ξαναστρίψετε το νόμισμα μήπως και αυτή τη φορά πετύχετε την άλλη όψη του και στεφθούν οι ευσεβή σας πόθοι με επιτυχία. Ωστόσο αυτός ο μήνας όσες ευκαιρίες παρουσιάζει άλλες τόσες παγίδες κρύβει και για αυτό ίσως καλό θα ήταν να σκεφτείτε και το σχέδιο Β σε περίπτωση που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα προσδοκάτε. Το δεύτερο μισό το μήνα θα είστε πιο εύθυμοι και χαρούμενοι ενώ κάποιες διαδρομές θα αποτελέσουν ευκαιρία για νέες γνωριμίες, όμορφες εμπειρίες και συναρπαστικές περιπέτειες. Θα γοητευτείτε από άτομα με χιούμορ, που ταξιδεύουν, διδάσκουν ή έχουν κάποια σχέση με το εξωτερικό. Οι μέρες που χρειάζεται να προσέχετε είναι στις 11 και 16 Δεκεμβρίου ενώ στις 19 το μήνα ίσως ο έρωτας εμφανισθεί εκεί που δεν τον περιμένετε.
Σκορπιός
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αυτό το μήνα θα νιώθετε ότι το ταίρι σας σας ποθεί ακόμα πιο πολύ ενώ η ερωτική σας διάθεση θα είναι διάχυτη. Θα έχετε την ευκαιρία να έχετε την αφοσίωση του και να χαρείτε κάποιες όμορφες και παθιασμένες στιγμές χωρίς αντιπερισπασμούς και μικρούς αποχωρισμούς. Κάποιες εξάρσεις ζήλειας είναι πιθανές ιδιαίτερα το πρώτο μισό το μήνα ενώ όλη τη διάρκεια του θα έχετε την τάση να διεκδικείτε την αποκλειστική του προσοχή. Επιπλέον, θα είστε αποφασιστικοί και επίμονοι όσον αφορά κάποιες κοντινές μετακινήσεις ή μικρά ταξίδια που θέλετε να κάνετε μαζί με το σύντροφο σας προκειμένου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να αισθανθείτε το εορταστικό κλίμα των ημερών. Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι συναισθηματικά θα αισθανθείτε πιο πλούσιοι και ικανοποιημένοι ενώ πολύ πιθανόν να λάβετε δώρα ανεκτίμητης αξίας που θα σας γεμίσουν με χαρά.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου θα αποτελέσετε πόλο έλξης ενώ πολλοί θα έχετε διάθεση για παιχνιδίσματα, φλερτ και παθιασμένες εμπειρίες. Δεν θα ανοίξετε εύκολα τα χαρτιά σας και θα βασιστείτε στη διαίσθηση σας για να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται με τα αισθηματικά σας. Παράλληλα θα είστε πιο τολμηροί σε νέες γνωριμίες και θα φανείτε ιδιαίτερα πρόθυμοι να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσω κοινού γνωστού. Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο αποτελεί έναν θετικό οιωνό για την αισθηματική σας ζωή καθώς προοιωνίζει μια περίοδο που ερωτικά θα αισθανθείτε κερδισμένοι. Παράλληλα θα έχετε την τάση να ζητάτε αποδείξεις για τα αισθήματα του άλλου γεγονός που δεδομένης της απατηλότητας των όψεων του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 11 και 16 Δεκεμβρίου θα σας βγει σε καλό.
Τοξότης
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η παρουσία του Δία στους Διδύμους αποτελεί έναν θετικό οιωνό για τη σχέση σας και πολλοί από εσάς κατά τη θητεία του στον 7ο ηλιακό σας οίκο θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας, θα αρραβωνιαστείτε, θα αποκτήσετε ένα παιδί και γενικότερα θα επεκτείνετε τις φιλοδοξίες σας για αυτή. Η παράλληλη ωστόσο παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό περιορίζει κάποιες πτυχές της ζωής σας και αυτό σημαίνει ένα «κλείσιμο» σας με το οποίο ο σύντροφος σας βρίσκεται αντιμέτωπος. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό μέχρι της 16 Δεκεμβρίου θα έχετε την τάση να ξεθάψετε παλιά συναισθήματα και συγχρόνως να προσπαθήσετε να κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν. Το έτερον ήμισυ θα είναι κοντά σας όμως συχνά η μεταξύ σας επικοινωνία δεν θα είναι τόσο εύκολη και αυτό γιατί εσείς θα υψώνετε κάποια τείχη. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 13 Δεκεμβρίου εγκαινιάζει μια περίοδος αναβάπτισης σας γεγονός που θα έχει θετική επίδραση στη σχέση σας δεδομένου ότι θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο μήνας ανοίγει με τον Άρη στον Αιγόκερω να σας καλεί να οργανώσετε τόσο την οικονομική όσο και την αισθηματική ζωή. Θα δεχτείτε την πρόκληση και θα πάρετε πρωτοβουλίες για να αναδιαρθρώσετε τα ερωτικά σας χρέη ερχόμενοι σε συμφωνία με τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις. Ωστόσο θα αποκρύψετε τους όρους με τους οποίους αυτό θα γίνει και θα μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα κρατώντας μια αινιγματική στάση μέχρι περίπου το πρώτο μισό του μήνα. Με τη Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο στης 13 του μήνα προοιωνίζεται ανανέωση σωματική και προσωπική που σε συνδυασμό με το πέρασμα τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο θα αλλάξετε άρδην τη στάση σας απέναντι στον έρωτα. Θα διακατέχεστε από μια ευθυμία και θα είστε περισσότεροι ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες ενώ ερωτικά θα είναι ξεκάθαρο πως είστε πλέον διαθέσιμοι και συγχρόνως πρόθυμοι να ξεκινήσετε κάτι νέο. Ο μήνας αποτελείται από μέρες εξαιρετικές όπως γύρω στις 14, 17 και 19 Δεκεμβρίου και κάποιες όπως στις 11 και 16 του μήνα όπου καλό θα είναι να αποφύγετε να παραβλέψετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.
Αιγόκερως
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Ο Δεκέμβριος ανοίγει την αυλαία του με τον Άρη στον δικό σας ζώδιο να αναδεικνύει το σεξαπίλ σας και συγχρόνως να ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Θα έχετε την τάση να κυνηγήσετε περισσότερο τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και ίσως κάποιες ερωτικές εχθροπραξίες να πυρπολήσουν το πάθος στη σχέση σας. Εν τω μεταξύ η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, γεγονός που ίσως αποτελέσει την αιτία για να πυροδοτηθεί ζήλια και καχυποψία απέναντι σε κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Το δεύτερο μισό του μήνα ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από κάποια ενδιαφέροντα, να ταξιδέψετε και να είστε περισσότερες ώρες τόσο με τη σχέση σας όσο και πρόσωπα που ανήκουν στον πολύ προσωπικό σας κύκλο. Παράλληλα, κάποιες αταξίες είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα τις χρονικές περιόδους που θα επικρατεί σύγχυση και αβεβαιότητα, όπως γύρω στις 11 και 16 Δεκεμβρίου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο κατακλύζετε από μια ορμητική ανάγκη και δύναμη να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να ανοίξετε νέους δρόμους στην προσωπική σας ζωή. Η παράλληλη παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε πιο κοινωνικοί και να βολιδοσκοπήσετε τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τις προθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον και νιώθετε μια υποβόσκουσα ερωτική έλξη. Γύρω στις 11 του μήνα δεν θα πρέπει να παραβλέψετε αυτά που σας λέει η λογική και να τυφλωθείτε από τις εντυπώσεις που κάποιοι αφήνουν γιατί ίσως παγιδευτείτε σε ένα ψέμα. Από το δεύτερο μισό του μήνα ίσως μπείτε σε ερωτική καραντίνα ή αποκρύψετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Οι αστρολογικές συγκυρίες ευνοούν ιδιαίτερα την αισθηματική σας ζωή γύρω στις 19 με 20 Δεκεμβρίου.
Υδροχόος
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Η αισθηματική ζωή σας δίνει χαρά και αυτό το μήνα βάζετε τον πήχη πιο ψηλά διεκδικώντας περισσότερα χωρίς να τα ζητάτε ευθέως αλλά κυρίως να τα υπονοείτε. Πολλοί θα αισθανθείτε ευχαριστημένοι για την πορεία της σχέσης σας και αυτό θα το περάσετε και προς τα έξω και ιδιαίτερα προς πρόσωπα που θέλουν να ξέρουν αν είστε καλά μέσα σε αυτήν. Το δεύτερο μισό του μήνα θα έχετε την ευκαιρία για περισσότερους εξόδους, εκδρομές συνδυάζοντας τον έρωτα με την κοινωνική ζωή. Στόχοι και σχέδια που σχετίζονται με ταξίδια στο εξωτερικό και ρομαντικές στιγμές θα έχουν θετική κατάληξη ενώ κάποιες εκπλήξεις θα προσδώσουν έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης θα βρίσκεται στον 12ο ηλιακό οίκο, γεγονός που σημαίνει αφενός ότι συχνά πυκνά θα έχετε την ανάγκη να φορτίζετε τις μπαταρίες σας με θετική ενέργεια και αφετέρου ότι θα είστε πιο δραστήριοι όσον αφορά κάποιες κρυφές ερωτικές επιθυμίες ή επιδιώξεις σας.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Τον Δεκέμβριο τείνετε προς τη μυστικοπάθεια και κρύβετε πως σκέφτεστε και πως αισθάνεστε. Αν και το ενδιαφέρον σας είναι προσηλωμένο στην καριέρα σας εντούτοις με άτομα που εργάζεστε μαζί ή συνεργάζεστε για κάποια συγκεκριμένη επαγγελματική υπόθεση ίσως αναπτυχθεί ένα φλερτ όπου κάθε κίνηση σας θα γίνεται εν κρυπτώ και παραβύστω. Σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλετε να δώσετε δικαιώματα, τουλάχιστον μέχρι να βγάλετε το ψυχογράφημα του προσώπου που σας μαγνητίζει. Πολύ πιθανόν βέβαια και να γίνετε και το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση ή να επισυνάψετε σχέση με ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγω δεν θα πρέπει οι άλλοι να γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει ανάμεσα σας. Το δεύτερο μισό του μήνα θα ανοιχτείτε σε φίλους και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εξόδους, συνεστιάσεις και διακοπές μαζί με άλλους. Συγχρόνως θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε πραγματικότητα κάποιες αισθηματικές σας επιθυμίες.
Ιχθύες
ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Αυτό το μήνα ασκείτε έντονη επιρροή στο ταίρι σας μέσα από συζητήσεις και προτάσεις και συγχρόνως διερευνάτε τις δυνατότητες που υπάρχουν για κάποια μετακίνηση ή μίνι ταξίδι το διάστημα των εορτών, χωρίς ωστόσο να του αποκαλύπτετε τα χαρτιά σας. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη στον Σκορπιό προοιωνίζουν μια χρονική περίοδο που θα συναισθηματικά θα δεθείτε περισσότερο και θα ζήσετε στιγμές ερωτικής... πυρκαγιάς. Από το δεύτερο μισό του μήνα οι προθέσεις αποκαλύπτονται με τρόπο που δείχνουν στο ταίρι σας πόσο ψηλά το έχετε. Μαζί θα παρευρεθείτε σε εορταστικές εκδηλώσεις και ξένοιαστα event και θα απελευθερωθείτε από κάποιες έγνοιες και ανησυχίες γεγονός που θα συμβάλλει στο να δείχνετε κα να πιστεύετε ότι ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 28 Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Καρκίνου κλείνει τη χρονιά με ευχάριστα γεγονότα που συνδέονται με εορτασμούς, ευτυχή γεγονότα και γεννητούρια.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ
Η διαισθητική σας ικανότητα σας επιτρέπει να πιάνετε ερωτικά σήματα και να καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα από όσα φαίνονται. Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιο του πάθους, τον Σκορπιό υποδεικνύουν μια χρονική περίοδο που ο έρωτας θα σας συνεπάρει και θα αναπτύξετε βαθιά συναισθήματα για κάποιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε σε ένα ταξίδι, μένει μακριά, σπουδάζει, διδάσκει, έχει σχέση με το εξωτερικό ή η φιλοσοφία ζωής του σας γοητεύει. Συγχρόνως με τον Άρη στον Αιγόκερω θα γίνετε πιο μαχητικοί και θα αναπτύξετε ένα σχέδιο όσον αφορά την αισθηματική ζωή που κάποιοι φίλοι θα υποστηρίξουν ή θα υπονομεύσουν. Το δεύτερο μισό του μήνα πολλοί από εσάς θα αισθανθείτε ότι βιώνετε την επιτυχία καθώς θα νιώσετε ότι κάθεστε στο θρόνο της ερωτικής ευτυχίας. Κατά τη διάρκεια του μήνα η απατηλότητα κάνει την εμφάνιση της για αυτό γύρω στις 11 κα 16 Δεκεμβρίου ας θυμάστε ότι πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν.

http://www.astrology.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger