E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ιεροδουλη που κατεκτησε τον κοσμο της μοδας

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012



Το 2010 έκανε την ποδοσφαιρική Γαλλία άνω κάτω για τις επί πληρωμή σχέσεις της με τον Ριμπερί και τον Μπενζεμά. Σήμερα είναι το αγαπημένο κορίτσι στη παρισινή μόδα!


Ήταν η πρωταγωνίστρια στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ποδοσφαιρικής Γαλλίας. Η Ζαχία Ντεχάρ το 2010 είχε αποκαλύψει τις ερωτικές της περιπέτειες με δύο αστέρια της στρογγυλής θεάς, τον Φρανκ Ριμπερί και τον Καρίμ Μπενζεμά και αναστάτωσε την εθνική ομάδα, γιατί όπως αποκαλύφθηκε ήταν ανήλικοι. Οι δύο παίκτες “θάφτηκαν” από τα ΜΜΕ της χώρας τους, πέρασαν από απολογία και έδειχναν να τη γλιτώνουν, καθώς όπως δήλωσαν δεν γνώριζαν την ηλικία της. Τώρα όμως που η υπόθεσή τους επιστρέφει στο προσκήνιο, τα πράγματα μοιάζουν πιο δύσκολα για τους δύο σταρ. 



 Όχι όμως και για την -ενήλικη πλέον- Ντεχάρ που ζει το όνειρό της στο Παρίσι. Το κορίτσι που αναστάτωσε το γαλλικό ποδόσφαιρο, σήμερα ποζάρει για περιοδικά μόδας, περπατάει στη πασαρέλα, έχει ως φίλους διάσημους fashion stars και προωθεί και τη δικιά της σειρά ρούχων. Και δηλώνει μια ελεύθερη γυναίκα. Αν δεν είναι αυτό μαγκιά, τότε τι;







Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger