E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Β. Κορεα: Πεθανε ο μπαμπας και ο διαδοχος κυκλοφορει ελευθερα με το αμορε

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012


Εδώ και μέρες τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με τη μυστηριώδη γυναίκα που έκανε την εμφάνισή της στο πλευρό του νέου ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν, ο οποίος διαδέχτηκε τον αυστηρό και αυταρχικό πατέρα του.
Τελικά το μυστήριο λύθηκε, και η μαυροντυμένη γυναίκα που ακούει στο όνομα Χιον Σονγκ-γουόλ είναι παλιός έρωτας του Κιμ Γιονγκ-ουν, σχέση όμως στην οποία ο μπαμπάς Κιμ Γιονγκ-Ιλ είχε τις ενστάσεις του και υποχρέωσε κακήν κακώς το γιο του να τη λήξει.
Η Χιον, η οποία είναι τραγουδίστρια στο επάγγελμα, με πολλές επιτυχίες στα βορειοκορεατικά τσαρτ και τραγούδια με τίτλους χαρακτηριστικούς της κομμουνιστικής νεανικής κουλτούρας, όπως «Η τέλεια κοπέλα», «Τα βήματα των στρατιωτών», «Αγαπάω την Πιονγκ Γιανγκ», «Η στρατιωτίνα που απολύθηκε» ή «Είμαστε ο στρατός του Κόμματος».
Σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας, η σχέση των δύο ξεκίνησε προ δεκαετίας, όταν ο νεαρός τότε Κιμ Γιονγκ-ουν επέστρεψε από την Ελβετία, όπου σπούδαζε, αν και γνωρίζονταν από την εφηβεία τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κιμ Γιονγκ-ουν προκάλεσε μεγάλο σούσουρο την περασμένη Κυριακή, όταν επισκέφτηκε μαζί με την - μέχρι τότε άγνωστη στο διεθνές κοινό – Χιον το μαυσωλείο του παππού του και ιδρυτή της σύγχρονης κομμουνιστικής Βορείου Κορέας, Κιμ Ιλ-σουνγκ.

http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger