E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Τζενιφερ Ανιστον χρησιμοποιει βαζελινη καθε βραδυ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012



Την ίδια ώρα που η Ντέμι Μουρ ξοδεύει 500.000 δολάρια το χρόνο σε βδέλλες, κρέμες των 1.000 ευρώ και λοιπές κούρες ομορφιάς, η 43χρονη Τζένιφερ Άνιστον διατηρεί την τέλεια επιδερμίδα της με τον πιο απλό, φθηνό και πατροπαράδοτο τρόπο.
Ένα κουτάκι βαζελίνη δεν λείπει, όπως αποκάλυψε, ποτέ από το κομοδίνο της Ελληνοαμερικανίδας σταρ καθώς βάζει πάντα λίγη -συγκεκριμένα 1/4 κουταλάκι του γλυκού- κάτω από τα μάτια της πριν κοιμηθεί.
Η βαζελίνη αποτελεί το τελικό μέρος μιας νυχτερινής θεραπείας ομορφιάς που περιλαμβάνει ένα δεκάλεπτο όπου βάζει το πρόσωπό της στον ατμό για να ανοίξουν οι πόροι, άπλωμα ενός απαλού καθαριστικού και τόνερ, μιας λοσιόν ενυδάτωσης Cetaphil, ένα μίνι δεκάλεπτο μασάζ για να σφίξουν οι μυς και στην συνέχεια χρήση μιας μικρής ποσότητας Ultra R4 Restorative Cream, καθώς και μια κρέμας που περιέχει βιταμίνη Α την οποία αφήνει επί ένα δεκάλεπτο.
Ταυτόχρονα, όσο δηλαδή περιμένει να τελειώσει το δεκάλεπτο, η Τζένιφερ απλώνει στα γόνατα και τα καλάμια της καπσούλες με βιταμίνη Ε.
Ακούγεται πολύ δουλεία αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό Now, η Άνιστον «Δε μπορεί καθόλου την ιδέα πλαστικών επεμβάσεων γιατί δεν θέλει να φαίνεται τεντωμένη».

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger