E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η Χάιντι Κλουμ κρεμιέται ημίγμυμνη από το στύλο, βαράει τατού και τραγουδάει [βίντεο]

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012


Τέσσερις μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Σιλ, η 38χρονη Γερμανίδα super model επιστρέφει δριμύτερη με το Turn Up The Night, ένα σέξι βίντεο που γύρισε -μαζί με τον κολλητό της φωτογράφο Ιαν Ράνκιν- για χάρη του περιοδικού Hunger.
Το σημαντικό σε αυτή την ιστορία είναι πως ήταν η ίδια η Χάιντι που πήγε στους υπεύθυνους του περιοδικού να συνδυάσουν την κανονισμένη φωτογράφηση που είχαν με ένα μικρό βίντεο που να την δείχνει να ζει την ζωή ενός ροκ σταρ. Δηλαδή να πίνει μπύρα, να παίζει ηλεκτρική κιθάρα, να βαράει τατού, να καπνίζει ασύστολα και να γδύνεται κατά το δοκούν.
Στην πορεία αυτό το project πήρε τη δική του ζωή, με τον εκδότη να ζητάει από τον μουσικό Ιαν Λόβ να γράψει ένα τραγούδι ειδικά για το βίντεο, το οποίο και κατέληξε να τραγουδάει η Χέιντι.
Άλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Χέιντι επιχειρεί να γίνει τραγουδίστρια, καθώς έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα φιλανθρωπικό σίνγκλ ονόματι Wonderland το 2006, ενώ το 2007 ηχογράφησε μαζί με τον Σιλ ένα ντουέτο για το άλμπουμ System, το Wedding Day, το οποίο εκείνος είχε γράψει για να τραγουδήσει στον γάμο τους.

http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger