E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Απιστευτες θεραπειες με ζωα που ουτε καν διανοηθηκαμε οτι υπαρχουν (φωτος)

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012


Για θεραπείες από ζώα είχαμε ακούσει κατά καιρούς. Αλλά οι συγκεκριμένες ξεπερνάνε σίγουρα την φαντασία μας. Δείτε παρακάτω. 


Θεραπεία με Ψάρια
Ξεκίνησε στην Τουρκία και είναι μια θεραπεία για την ψωρίαση και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Τα ψάρια δαγκώνουν απαλά το στόμα σας και αποστειρώνουν τα μικρόβια και οτιδήποτε άλλο υπάρχει. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πιο λείο δέρμα και σαφέστατα πολύ πιο υγιές. 

Το τσίμπημα της μέλισσας...θεραπεύει την αρθρίτιδα
Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι μια επίπονη πάθηση και χρειάζεται μεγάλη φροντίδα για να γιατρευτεί. Και μια λύση για να γίνει απολύτως καλά είναι ένα κινέζικο φάρμακο που χρησιμοποιεί ώς βασικό συστατικό το τσίμπημα μιας μέλισσας. Έτσι μπορείς ακόμα και να αποτρέψεις το πρόβλημα αυτό.

Μασάζ με φίδια
Μια πολύ ενδιαφέρουσα θεραπεία είναι και αυτή με το μασάζ των φιδιών. Βάζεις τα ερπετά πάνω στο σώμα σου και με τον τρόπο που αυτά κουνιούνται στην πλάτη σου, εσύ χαλαρώνεις και νιώθεις πολύ όμορφα.

Χειρουργικός καθαρισμός με σκουλήκια
Μια εξαιρετική τακτική για να καθαρίσες χειρουργικά ένα μέρος του σώματος σου ήταν και τα σκουλήκια. Πρωτίστως απομακρύνουν την νεκρή σάρκα και αφήνουν όλα τα ζωτικά όργανα ανέπαφα. Η συγκεκριμένη τακτική χρησιμοποιούταν από πολύ παλια...φανταστείτε από την εποχή των Αβορίγινων. Αηδιαστικό μεν....αποτελεσματικότατο μεν!!

Θεραπεία με δελφίνια
Είναι εντυπωσιακό το τι μπορεί να κάνει ένα μόνο δελφίνι. Πολύ εύκολα μπορεί να βοηθήσει σε κάθε ψυχική αρρώστια ενός ανθρώπου. Ειδικά για παιδιά που έχουν αυτιστικά προβλήματα , η συναναστροφή τους με το φιλικό θαλάσσιο θηλαστικό μπορεί να τους προσφέρει τεράστια πρόοδο ώστε να εξελιχθούν πιο γρήγορα.

Ράμματα με μυρμήγκια
Μπορεί να φαίνεται ότι είναι πολύ πρωτόγονος ο τρόπος, αλλά γίνεται να χρησιμοποιήσεις τα μυρμήγκια για να μπορέσεις να κάνεις ράμματα σε κάποιο τραυματισμένο σημείο του σώματος σου. Μια λύση άμα βρίσκεστε στο δάσος μόνος και έρημος.

Καταπίνεις ψάρια για το άσθμα
Μπορεί να μην το ξέρατε αλλά τώρα το μάθατε. Με ένα μικροσκοπικό ψαράκι φρέσκο μπορείτε να γιατρέψετε για τα καλά το άσθμα. Πολλοί άνθρώποι το έχουν κι όμως μπορούν όλοι να το αποφύγουν μια και καλή.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger