E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σκαβουν για θησαυρο στο νησι των Ιπποτων… η τον θησαυρο των Ναιτων ;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Το θησαυρό των Ιπποτών ή τον θησαυρό των Ναιτών ψάχνουν στην Ρόδο και η ασφάλεια πήρε φωτιά …Αλλά οι ντόπιοι κάνουν λόγο οτι ο Θησαυρός των Ιπποτών είναι στο νησί και μάλιστα ολόκληρος 

Έρευνες σε όλη τη Ρόδο διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν μια ομάδα σύγχρονων «Ιντιάνα Τζόουνς»

που, σύμφωνα με καταγγελίες, εδώ και δύο εβδομάδες κάνουν παράνομες ανασκαφές αναζητώντας χρυσό και ασήμι, αλλά και πολύτιμα αρχαία αντικείμενα.


Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της δυτικής πλευράς του νησιού, πρόκειται για τέσσερις ομογενείς από την Αυστραλία που είναι εφοδιασμένοι με εξοπλισμό τελευταίου τύπου και έχουν πληροφορίες για κρυμμένους θησαυρούς. Δεν έχουν φροντίσει, όμως, να ζητήσουν τις απαραίτητες άδειες κι έτσι οι έρευνές τους είναι παράνομες.


Ως τώρα, φέρονται να έχουν ανασκάψει διάφορα σημεία στις περιοχές του Μόντε Σμίθ, τον Αττάβυρο, τους πρόποδες του Φιλερήμου από το Μανδρικό μέχρι την Κρητηνία, στα πεδινά της Λίνδου και σε δύο σημεία στη Νότια Ρόδο.

Όποτε έγιναν αντιληπτοί, έσπευσαν να εξαφανισθούν αλλά είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν την αναζήτηση θησαυρών.

Ολόγος για το Τάγμα των Ναιτών που μετά την επιστροφή τους απο του Άγιους Τόπους ο Θησαυρός δεν πήγε στη Γαλλία ούτε βέβαια στο Βατικανό αλλά στο Κάστρο των Ιπποτών στη Ρόδο …

Το αρχαίο Τάγμα των Ναϊτών Ιπποτών είχε υπό τον έλεγχο του αμύθητα πλούτη και απόλυτη εξουσία, πάνω από βασιλιάδες και πάπες… Μέχρι το δέκατο τέταρτο αιώνα και την Ιερά Εξέταση, όταν σβήστηκε από το πρόσωπο της γης και οι κρυμμένοι θησαυροί του εξαφανίστηκαν. Όμως τώρα δυο διαφορετικές δυνάμεις που αναζητούν το θησαυρό μαθαίνουν πως δεν είναι καθόλου ό,τι νόμιζαν πως είναι -και ότι η πραγματική του φύση θα αλλάξει το σύγχρονο κόσμο.


http://olympia.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger