E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!46ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ....

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ενας αστυνομικός υποστηρίζει ότι έπιασε στα πράσα έναν τύπο να κάνει σεξ σε... έναν εγκαταλελειμμένο καναπέ που βρισκόταν φάτσα φόρα στο δρόμο.

Τώρα ο 46χρονος άντρας από το Wisconsin (ΗΠΑ) αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μέχρι και 9 μήνες και πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 9.000 ευρώ! 

Ο αστυνομικός περιέγραψε το περιστατικό ως εξής: Στις 11 το βράδυ και ενώ δεν ήταν σε υπηρεσία περνούσε από έναν δρόμο στο οποίο βρισκόταν ένας παρατημένος καναπές πάνω στον οποίο τριβόταν ένας άντρας σαν να έκανε σεξ με κάποιον. Ο αστυνομικός πλησίασε τον άντρα και τον ρώτησε τι κάνει εκεί και τότε εκείνος το έβαλε στα πόδια.

Το όργανο κυνήγησε τον άντρα μέχρι ένα συγκρότημα κατοικιών και αργότερα ανακάλυψε το όνομα του. Την επόμενη μέρα η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα του άντρα και ενημέρωσε τη γυναίκα του για το συμβάν! Δηλαδή τον έδωσαν κανονικά τον άνθρωπο...

Κατόπιν πήγαν στο ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεται και τον ανέκριναν. Ο άντρας αρνήθηκε τα πάντα λέγοντας πως από τις 10.30 το βράδυ είχε πέσει για ύπνο... Παρόλα αυτά ο άνθρωπος (ο οποίος έχει γίνει βούκινο παγκοσμίως) πρόκειται να δικαστεί για να εξακριβωθεί αν τελικά έκανε σεξ με τον καναπέ! Το μόνο που δεν έγινε γνωστό είναι αν θα φέρουν στη δική και τον καναπέ ως μάρτυρα...



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger