E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σε ποια χωρα προτιμουν το cyber απο το πραγματικο σεξ;

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012



Στη συγκεκριμένη χώρα τουλάχιστον οι μισοί της κάτοικοι (ηλικίας κάτω των 35), κάνουν ή έχουν κάνει cyber sex. Οι 7 στις 10 γυναίκες της (οι οποίες είναι εξαιρετικής ομορφιάς άλλωστε), προτιμούν την αυτοικανοποίηση πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή παρά να απολαμβάνουν το σεξ με τον σύντροφο τους, ή καμιά φορά και τα δύο. Το ίδιο και οι άνδρες, οι οποίοι σε ποσοστό 80%, επιδίδονται σε σεξ μέσα από το διαδίκτυο, και οι περισσότεροι προτιμούν να κάνουν ερωτικές γνωριμίες και όχι μια σταθερή σχέση. Πάει κάπου το μυαλό σας; Ποια πιστεύετε ότι είναι η χώρα της εικονικής ερωτικής επαφής...;


Αν σκεφτήκατε την χώρα μας, την Ελλάδα καλά κάνατε. Τα στοιχεία αφορούν τους Έλληνες και προέκυψαν από έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς και αφορούν το “ιντερνετ σαν αντικείμενο πόθου”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια παλαιότερη έρευνα που έκανε η Εταιρία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, διαπίστωσε ότι το 43% των ερωτηθέντων, έγιναν ζευγάρι μέσα ιστότοπους διαδικτυακής γνωριμίας.

Σε παγκόσμιο επίπεδο τώρα νέες έρευνες αποκαλύπτουν ότι τοcyber sex, είναι το αγαπημένο χόμπι των φοιτητών. 9 στους 10 έχουν κάνει cyber sex τουλάχιστον μια φορά. Το 55% χρησιμοποιούν κάμερα όταν το κάνουν, ενώ το 45% γράφουν μηνύματα στα chatrooms. Επίσης 4 στους 10 επισκέπτονται σελίδες πορνό, από το κινητό τους, τουλάχιστον μια φορά το μήνα. 


http://www.iatropedia.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger