E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 19 Αυγουστου 2012

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012


Κριός
21/3-20/4



Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει όμως να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Κριέ, μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο σύντροφό σου όπως θα έπρεπε και του δημιουργείς ανασφάλειες. Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις όλα όσα δεν θες να σου κάνουν και εκδήλωσέ του τα αληθινά σου συναισθήματα. Και αν ακόμη είσαι στο ψάξιμο, με τον Ερμή από τον Λέοντα να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του, μπορεί σύντομα να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου.







Ταύρος
21/4-20/5



Αυτή η Κυριακή θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, φίλε Ταύρε, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Μία ξαφνική, ευχάριστη έκπληξη, ίσως καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Ταύρε, και κάποια προβλήματα που είχες με το σύντροφό σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες που έχεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Ίσως σε κάποια βραδινή σου έξοδο να σε περιμένει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, έχεις την ικανότητα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να προσεγγίσεις τους στόχους, που έχεις θέσει από το παρελθόν. Ίσως βέβαια να νοιώσεις και αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, αλλά διαφαίνονται πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αφού η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα κάνει το σύντροφό σου να νιώσει πολύ καλά. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία σε κάποια άτομα, που σε βλέπουν ερωτικά, να σε πλησιάσουν και να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ίσως τα λόγια τους να είναι ικανά να σε σαγηνεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.






Καρκίνος
22/6-22/7

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Καρκίνε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Φρόντισε όμως να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Αν νοιώθεις πως κάποια θέματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες, μίλα στα κοντινά σου πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε και στους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, απαιτεί ουσιαστικό χρόνο από εσένα και πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της, αν δεν θέλεις να έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Θα έχεις την στήριξη του συντρόφου σου και αυτό θα σε κάνει να θέλεις να μιλήσεις μαζί του για αυτά που σε απασχολούν. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου, πρέπει να κινηθείς διακριτικά, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές προβληματικές καταστάσεις, πριν καν ξεσπάσουν. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς σήμερα να τις τακτοποιήσεις.






Λέων
23/7-23/8

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτήν την Κυριακή στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Λέων. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα σωτηρίας. Με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου, θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις τη απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων. Μπορείς τώρα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου, αρκεί να μην εμμένεις σε θέματα, που μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια του Ερμή από το ζώδιο σου, μπορείς να πλησιάσεις αυτόν που έχεις στο μυαλό σου και να γνωρίσεις καλύτερα το χαρακτήρα του. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να επιδείξεις περισσότερη διπλωματία, ώστε να λυθούν κάποια θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και κάνε ό,τι μπορείς να διατηρήσεις μια ισορροπία.






Παρθένος
24/8-22/9

Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αυτήν την Κυριακή, φίλε Παρθένε, και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς αλλά και να κάνεις νέα, πολύ όμορφα σχέδια για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Πρόσεξε μόνο να δείξεις και λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν, θα σε ξαφνιάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το πώς θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη. Θα υπάρξει ανάλογη διάθεση και από την δική του μεριά και θα νιώσετε και οι δύο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, μπορείς να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που ενδεχομένως σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.






Ζυγός
23/9-22/10

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ζυγέ. Αν δεν κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση και κινηθείς με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σχετικά με ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στην συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι. Με την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, βγες έξω, φλέρταρε και η γοητεία σου θα κατακτήσει όποιον βάλεις στο στόχαστρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα, που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα υπάρχει αρκετή κούραση, είτε αυτή αφορά στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, είτε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Καρκίνο, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μην σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, φίλε Τοξότη, και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω τώρα που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι… στη σφαίρα της φαντασίας σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρουν αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Αιγόκερε, να πεις στο σύντροφό σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο πως έτσι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς και το πετυχαίνεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και σήμερα, με την βοήθεια της Σελήνης από την Παρθένο, ώστε να μαγέψεις αυτόν που θα στοχεύσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε στηρίζει και σε βοηθάει όσο δεν φαντάζεσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.






Υδροχόος
20/1-19/2

Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Υδροχόε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη παρορμητικότητα, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, προσπάθησε να περιορίσεις κάποιες τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί με το σύντροφό σου ήρεμα και με όμορφο τρόπο. Η κατανόηση που θα βρεις, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Ίσως κιόλας να σου δώσει λύσεις, που ούτε καν είχες σκεφτεί. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι και εκμεταλλεύσου τον χρόνο σου, για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που σε φλερτάρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν στα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά έξοδα και επιπλέον, παρασύρεσαι σε περιττές αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.





Ιχθείς
20/2,20/3

Είσαι σε ένα γενικότερο άγχος, φίλε Ιχθύ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα, που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, γι’ αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην προβληματίζεσαι, γιατί η μέρα θα σε ανταμείψει, φέρνοντας σου πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, γι’ αυτό φρόντισε να τα διατηρήσεις όπως είναι. Μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων, μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger