E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στις πεντε πιο απαισιοδοξες χωρες του κοσμου η Ελλαδα

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012


Απογοητευτικά είναι τα στοιχεία της τελευταίας έρευνας Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης της Nielsen, καθώς η Ελλάδα παρέμεινε στις πέντε πιο απαισιόδοξες χώρες του πλανήτη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.
Ειδικότερα, αν και σημείωσε μικρή άνοδο σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του έτους, ο δείκτης Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης στη χώρα μας διαμορφώθηκε στις 43 μονάδες, παραμένοντας σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια κάτω από τις 60 μονάδες. Στην τελευταία θέση βρέθηκε η Ουγγαρία με 30 μονάδες, ενώ την ακολουθούν η Πορτογαλία με 40 μονάδες και η Ιταλία με 41 μονάδες.
Οι δέκα πιο αισιόδοξες χώρες προέρχονται αποκλειστικά από την Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενώ οκτώ από τις δέκα πιο απαισιόδοξες προέρχονται από την Ευρώπη. Η Ινδονησία έγινε η πιο αισιόδοξη χώρα του πλανήτη, με την Καταναλωτική της Εμπιστοσύνη να βρίσκεται το πρώτο τρίμηνο του 2012 στις 120 μονάδες, ενώ την ακολουθούν η Ινδία (119 μονάδες) και οι Φιλιππίνες (116 μονάδες).
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στον δείκτη της Παγκόσμιας Καταναλωτικής Εμπιστοσύνης της Nielsen οι 100 μονάδες αποτελούν τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger