E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 2 Ιουλιου 2012

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Κριέ, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό, για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ό,τι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ύψη, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις, μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, θα τα πας πολύ καλά απόψε, φίλε Κριέ. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει τον κατάλληλο σύντροφο στη ζωή σου, να θυμάσαι πως η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τον απαιτούμενο ερωτισμό, ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας, αν είσαι Κριός, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι, από την όψη που πραγματοποιεί σήμερα το μεσημέρι η Σελήνη με τον Ερμή από τον Λέοντα. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να δρομολογήσεις αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μία σχετική οικονομία και να μην ξοδέψεις χρήματα σε άσκοπες αγορές.





Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, φίλε Ταύρε, θα κάνουν σήμερα το σύντροφό σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες, που μπορεί να έχει για εσένα. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις στη ζωή σου, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ετοιμάσου να το υποδεχτείς πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, αν είσαι Ταύρος, λόγω των θετικών επιρροών που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο, από το φιλικό σου Αιγόκερω. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Μία διεκδίκηση αύξησης από τους ανωτέρους σου, έχει πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης.


Δίδυμοι
21/5-21/6 

Απόφυγε με εξυπνάδα και διπλωματία τα παιχνίδια επιβολής αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, όπου οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια που η παρουσία σου δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη. Θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο το σύντροφό σου, φίλε Δίδυμε. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, αν θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό, για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση, δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.




Καρκίνος
22/6-22/7


Αν προχωρήσεις σήμερα με θάρρος κι επιμονή στις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Καρκίνε, είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις την επιτυχία που επιθυμείς. Οι πλανήτες στέκονται θετικά στο πλευρό σου, ιδιαίτερα ο Άρης, που για τελευταία ημέρα κινείται στην Παρθένο και σε βοηθάει να διαπρέψεις σε ό,τι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις διαλλακτικότητα και να μην ξεστομίσεις σκληρά λόγια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις, που μπορείς να αποφύγεις, φίλε Καρκίνε. Μην φορτίσεις το σύντροφό σου με τα προβλήματα, που αντιμετωπίζεις σε άλλους τομείς. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις, αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα, που πιθανόν να προκύψουν στη δουλειά σου σήμερα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις και στις αγορές, γιατί αλλιώς θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι επίσης να προστατέψεις τα συμφέροντά σου και να μην τα αφήσεις έρμαια των ανταγωνιστών σου.


Λέων
23/7-23/8


Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα, αγαπητέ Λέων, και ίσως από το μεσημέρι και μετά να μελαγχολήσεις κάπως. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις και τα δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις το χρόνο σου σε φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, σε περιμένει ένα όμορφο βράδυ και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, φίλε Λέων. Εκμεταλλεύσου το, για να του εξομολογηθείς όλα όσα σε αγχώνουν και βάλτε από κοινού σε νέες βάσεις το δεσμό σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αλλά βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, που είναι πάντα δίπλα σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου, θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Μην απαντήσεις σε προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, πριν τις σκεφτείς πολύ καλά και εξετάσεις όλες τις παραμέτρους.



Παρθένος
24/8-22/9


Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αγαπητέ Παρθένε, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα, που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Φρόντισε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση, αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα, φίλε Παρθένε, και φρόντισε μιλήσεις με το σύντροφό σου για ό,τι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και σ’ εσένα που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, ο Άρης από το ζώδιό σου για τελευταία ημέρα, θα φέρει στο δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό στους στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται τη σημερινή ημέρα γι’ αυτό καλό θα είναι να αναβάλεις για λίγο τις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.



Ζυγός
23/9-22/10

Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, μιας και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση, καλοκαιριάτικα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στη σχέση σου, ιδιαίτερα σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν, φίλε Ζυγέ. Ο σύντροφός σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από τη ζωή σου και συζήτα μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι με την καλή διάθεση που διαθέτεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, εσύ που είσαι Ζυγός. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα, που αφορούν σε θέματα του παρελθόντος, και συγκεντρώσου σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και το άγχος σιγά-σιγά θα σε καταβάλλει.



Σκορπιός
23/10-22/11

Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ. Με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιο του Λέοντα, η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την ενασχόληση με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς, για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κατακυριεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπός σου είναι δίπλα σου, τόσο για τα καλά όσο και για τα κακά. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος, προσπάθησε να γεμίσεις το χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.


Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, απόφυγε τις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα, που θα πρέπει να αποδεχτείς, χωρίς περαιτέρω κουβέντες και γκρίνιες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.




Τοξότης
23/11-21/12


Η σημερινή ημέρα επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, αγαπητέ Τοξότη, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματική σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς το σύντροφό σου, γιατί μπορεί να προκύψουν αψιμαχίες μαζί του χωρίς λόγο. Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι που να σε ενθουσιάσει στο πλευρό σου, κάνε λίγο υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Αυτή η Δευτέρα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, λόγω της θετικής όψης που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Θα έχεις εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, μπορούν να ξεπεραστούν αν τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές τα καβγαδάκια είναι και το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στη ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο την γοητεία σου, που σίγουρα κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Αιγόκερε, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις, σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα, καθώς και να παρουσιάσεις κάποια νέα σχέδια, που αφορούν αποκλειστικά στο αντικείμενο σου, στους ανωτέρους σου. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιό σου, που γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.



Υδροχόος
20/1-19/2

Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου, αγαπητέ Υδροχόε, και μπορείς να πετύχεις με ό,τι καταπιαστείς, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Αν δεχτείς κάποιες προτάσεις, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα, πριν να απαντήσεις. Ίσως θα ήταν καλό να τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος, που εμπιστεύεσαι και είναι βέβαιο ότι θα σε συμβουλέψουν με γνώμονα το δικό σου συμφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου αυτό το βράδυ, φίλε Υδροχόε, και θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άλλαξε λίγο τακτική, φλέρταρε, διασκέδασε και δείξε πιο θετική διάθεση στις νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Μην απορρίπτεις κάποιον, αν πρώτα δεν έχεις δώσει το περιθώριο να σου δείξει τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά, αν είσαι Υδροχόος. Περιόρισε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και πρέπει να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Στα οικονομικά σου, πρέπει να δεις τις υποχρεώσεις που έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.



Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αγαπητέ Ιχθύ, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία, φίλε Ιχθύ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που μπορεί να δημιουργούν κάποια συννεφάκια στη σχέση. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ευνοεί και εσένα που δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, δεν χρειάζεται να έχεις άγχος για την εργασία σου. Μπορείς να ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, με τις πολυποίκιλες ικανότητές σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ευκολόπιστος, απέναντι στα άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις. Σχετικά με τα οικονομικά σου, θα υπάρξει μία άνοδος με ένα μπόνους που θα λάβεις ή με αναδρομικές πληρωμές.
Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger