E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πέθανε η Donna Summer στα 63 της

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012




Το πρωί της 17ης Μαΐου 2012 η Βασίλισσα της Disco, Donna Summer, πέθανε στη Φλόριντα ύστερα από μάχη με τον καρκίνο στο στήθος. Ήταν 63 ετών.
Η Donna Summer κυριάρχησε τις δεκαετίες '70 και '80 με τα "Last Dance", "Hot Stuff", "She Works Hard for the Money", "I Feel Love" και "Bad Girls. Κατέκτησε 5 βραβεία Grammy και 6 American Music Awards. Ήταν η πρώτη που έφθασε τρεις συνεχόμενες χρονιές με διπλά άλμπουμ στην πρώτη θέση του US Billboard chart.
Μεγάλωσε σε μια οικογένεια με άλλα 6 αδέρφια στη Βοστόνη και άρχισε να τραγουδά στην εκκλησία.
Στην εφηβεία της έφτιαξε πολλά γκρουπ, ένα μάλιστα με την αδερφή της μιμούμενη τα διμοφιλή Motown Girls "The Supremes" και "Martha and the Vandellas".

Το 1971 μετακόμισε στην Αυστρία, όπου γνώρισε και ερωτεύτηκε τον ηθοποιό Helmuth Sommer, όταν οι δυό τους έπαιζαν στο "Godspell". Το 1973 παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο παιδί τους, την Mimi Sommer. Το ζευγάρι μετά από 2 χρόνια χώρισε και η Donna κράτησε το επώνυμο του άντρα της, αλλάζοντάς το "O" σε "U" κάνοντάς το Summer.

Το 1978 όταν δούλευε το track "Heaven Knows" η Summer γνώρισε τον Bruce Sudano των Brooklyn Dreams. Μετά από δύο χρόνια παντρεύτηκαν και το 1981 απέκτησε την δεύτερη κόρη της, Brooklyn. Ένα χρόνο μετά, το ζευγάρι απόκτησε άλλη μια κόρη, την Amanda.

Το 1994 η οικογένεια μετακόμισε από το Los Angeles στο Nashville, όπου και μπορούσε να αφιερωθεί στο χόμπι της την ζωγραφική. Έζησε εκεί μέχρι το τέλος μαζί με τον άντρα της και απέκτησε ακόμα 4 εγγόνια.

http://www.cosmo.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger