E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σου φαίνεται αυτό το κορίτσι να μην περνάει καλα;

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012


Υποδύεται διαρκώς την γκόμενα που κάποιος θα ρίξει. Δεν φαίνεται να την χαλάει καθόλου που δεν θα γίνει ποτέ πρώτο όνομα. Περνάει και έτσι καλά.

Όλες θέλουν να γίνουν πρωταγωνίστριες. Πασχίζουν για αυτό, παίρνουν ρίσκα, κάνουν γυμνές σκηνές, την πέφτουν σε παραγωγούς. Όλα για τον πρώτο ρόλο. Υπάρχουν βέβαια και μερικές οι οποίες φαίνεται να έχουν αποδεχτεί ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρουν κάποιον πρωταγωνιστικό ρόλο. Πέρα ίσως από καποια κολεγιακή ταινία.

Η Carly Craig δηλώνει ότι έχει αποδεχτεί τους Β' ρόλους και ότι δεν την χαλάνε καθόλου. Αυτοί οι ρόλοι άλλωστε της έχουν δώσει την όποια δημοσιότητα έχει πάρει μέχρι σήμερα. Σου φαίνεται αυτό το κορίτσι να μην περνάει καλα;
Έχοντας παρακολουθήσει στενά τις φωτογραφήσεις “Me in my place” του Esquire, ομολογώ ότι δεν έχω ξαναδει πιο ευτυχισμένη φωτογραφιζόμενη στην συγκεκριμένη κατηγορία. Όλες έκαναν τα παιχνίδια τους. Όλες ένιωθαν αρκετά άνετα γιατί δεν έπρεπε να δείξουν πολλά.
Η Carly Craig όμως το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Παραένιωθε άνετα με το αποκαλυπτικό – για τα δεδομένα αυτών των φωτογραφήσεων – εσώρουχό της. Με το σχετικά διάφανο μπλουζάκι της.
Είναι η ίδια άνεση και χαλαρότητα που έχεις δει σε όλες τις ταινίες που έχει παίξει. Α ναι, δεν ξέρεις πού έχει παίξει. Λοιπόν, την Carly Craig την έχεις δει στο Hall Pass να σαγηνεύει έναν από τους εργένηδες που έχουν πάρει μια εβδομαδιαία άδεια από τις γυναίκες τους. Ίσως να την έχεις δει και σε κάτι μικρότερες παραγωγές όπως το Role Models.
Τώρα όμως η Carly ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας γιατί παίζει στο The Three Stooges, μαζί με τις Kate Upton και Sofia Vergara. Και από αυτήν την παραγωγή δεν είχε κανείς να παινέψει ούτε το υποκριτικό ταλέντο της Kate Upton ούτε την για άλλη μια φορά πανομοιότυπη εμφάνιση της Sofia Vergara.
Όχι ότι σου λέμε να δεις την ταινία. Όπως μπορείς να δεις πρόκειται για βλακεία περιοπής.

Τα πρωτοσέλιδα όμως έγραφαν για την “sexy mama” (μιας και υποδυόταν την μητέρα) που ακούει στο όνομα Carly Craig. Απ' ότι φαίνεται, στα 31 της έχει ακόμα πάρα πολλά να δώσει.



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger