E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πατρινή 40άρα προσκαλεί και προκαλεί

Κυριακή 13 Μαΐου 2012



Είναι 40άρα και κυκλοφορεί με κάμπριο αυτοκίνητο σε χρώμα που παραπέμπει... στην «καυτή» της συνήθεια να προσκαλεί άνδρες για ερωτικές περιπτύξεις... με το αζημίωτο!



«Είναι εύκολο να την συναντήσεις καθώς τη γνωρίζουν πολλοί» εκμυστηρεύθηκε ταξιτζής από την Πάτρα, τον οποίον πλησίασε η «καυτή κυρία» και του ζήτησε 50 ευρώ για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του. Όταν εκείνος της είπε ότι είναι πολλά εκείνη κατέβασε την τιμή στα 40. 

Ο ίδιος άνδρας έμαθε από συνάδελφό του πως προσφέρεται ακόμη και για σεξ με 2 ή και με 3 άνδρες, αρκεί βέβαια να πληρωθεί ανάλογα! “Είναι πολύ άνετη. Δίνει το τηλέφωνό της σε άτομα που εμπιστεύεται και οποιοσδήποτε μπορεί να την βρει εύκολα και να περάσει όμορφα”, κατέληξε ο ταξιτζής.

Πρόκειται για μία καλλίγραμμη γυναίκα που παρά την ηλικία της (δεν είναι και κοριτσάκι) επιβεβαιώνει στην πράξη το γνωστό άσμα που αναφέρεται στις σαραντάρες και τις εικοσάρες!

Όσο για την πελατεία της; Αν κρίνει κανείς από το αυτοκίνητό της, σίγουρα θα είναι αυξημένη, ενώ ίσως λαμβάνει και “δωράκια” (εκτός του συμφωνημένου ποσού) για τις υπηρεσίες που προσφέρει!


Share this article :

1 σχόλιο:

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger