E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Master Chef και το Halo 4 έρχονται

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Παγκοσμίως θα κυκλοφορήσει το Halo 4 στις 6 Νοεμβρίου με τον δημοφιλή ήρωα Master Chef να επανέρχεται για άλλη μια περιπέτεια.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τα εκατομμύρια των fans παγκοσμίως, οι οποίοι αναμένουν την κυκλοφορία αυτή για περισσότερο από τέσσερα έτη.


Το «Halo 4», η πιο αναμενόμενη συνέχεια ενός παιχνιδιού που έχει επηρεάσει την ιστορία της ψυχαγωγίας, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 6 Νοεμβρίου του 2012.

Το «Halo 4» σηματοδοτεί την επιστροφή του θρυλικού ήρωα Master Chief, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από την Fast Company ως «ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της ιστορίας του gaming» και έχει ως στόχο με το λανσάρισμά του να καθορίσει νέα πρότυπα για την blockbuster διαδραστική ψυχαγωγία.

Τέσσερα χρόνια μετά το «Halo 3», ο Master Chief επιστρέφει για να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο του και το αρχαίο κακό πνεύμα που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.

Δημιουργία της 343 Industries, το «Halo 4» αποτελεί ένα νέο σημείο αναφοράς για τον ψυχαγωγικό αυτό τίτλο, ο οποίος έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια παιχνίδια διεθνώς και αποτέλεσε έμπνευση για best-selling νουβέλες από τους New York Times, ταινίες δράσης μικρού μήκους, βιβλία κόμικς, μινιατούρες ηρώων και είδη ρουχισμού.

Το «Halo 3», το μεγαλύτερο λανσάρισμα καταναλωτικού προϊόντος όλων των εποχών, όταν κυκλοφόρησε το 2007, ολοκλήρωσε την πρώτη τριλογία του παιχνιδιού, αλλά άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την τύχη του αγαπημένου ήρωα της σειράς, του Master Chief και την τεχνητή νοημοσύνη του, Cortana.

Στις 6 του Νοέμβρη, οι fans θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του επόμενου κεφαλαίου του γνωστού Xbox παιχνιδιού.

http://www.e-go.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger