E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 18/04/2012

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012


Ζώδια 18 Απριλίου 2012



Κριός
21/3-20/4


Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να δεις τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά σήμερα, αγαπητέ Κριέ, για να μπορέσεις να βρεις τις λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που έχεις βρεθεί. Δεν μπορείς να αντέξεις την ασάφεια, γι’ αυτό πρέπει να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ο Ερμής πάντως, από το ζώδιό σου πλέον, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές, που οφείλεις να αξιοποιήσεις και να μην τεμπελιάζεις στιγμή.Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια ερωτηματικά, φίλε Κριέ, σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου και θα πρέπει να βρεις τις απαντήσεις που ζητάς, πριν απομακρυνθείς τελείως από κοντά του. Καλό θα είναι να μην έχεις ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει, σε συζητήσεις που θα κάνεις μαζί του και προσπάθησε με όμορφο τρόπο να επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, η Σελήνη από σήμερα το απόγευμα στο ζώδιό σου, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και την επικοινωνία σου και θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις πολύ καλές αποδόσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.




Ταύρος
21/4-20/5

Φρόντισε σήμερα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε ό,τι κάνεις, φίλε Ταύρε, για να μην γίνουν λανθασμένες κινήσεις. Μην αντιμετωπίζεις με υπερβολική ευαισθησία αυτά που σου λένε, γιατί μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να πετύχεις το μέλλον που ονειρεύεσαι. Θέματα που είναι σε στασιμότητα, βρίσκουν επιτέλους τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά, σε σχέση με το σύντροφό σου και απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές της μέρες. Εσύ που ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ακολούθησε σήμερα την διαίσθησή σου και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, με διακριτικό τρόπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου θα είναι μεγάλη, φίλε Ταύρε και θα είσαι σε θέση να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά, ο Δίας από το ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να τα βελτιώσεις και να τα ισορροπήσεις. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Η μέρα σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, απαιτεί προσοχή σε κάθε κίνηση και ενέργεια που σκοπεύεις να κάνεις. Μπορεί να πάρεις κάποιες απογοητεύσεις, αλλά μην στενοχωρηθείς, γιατί θα είναι προσωρινές και δεν συντρέχει σοβαρός λόγος για να αγχωθείς περισσότερο. Πρέπει να ξέρεις ότι ανοίγεται μπροστά σου μια πολύ ευνοϊκή περίοδος, που σου επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες. Φρόντισε μόνο μην μείνουν εκκρεμότητες που στο μέλλον θα σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς της ζωής σου, φίλε Δίδυμε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, αρχίστε να κοιτάζετε δίπλα σας, γιατί κάπου κοντά σας βρίσκεται το ταίρι που αναζητάτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος θα γίνουν λάθη, που δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που αν τις αξοποιήσεις, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα, που τα έχεις παραμελήσει και σε προβληματίζουν. Έχεις μπει σε πολύ θετική περίοδο και δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία, για να μην τα φέρεις όλα στα μέτρα σου και να μην πετύχεις ό,τι κι αν βάλεις στο μυαλό σου. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, με σειρά ευκαιριών. Αξιοποίησε τες!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε να μιλήσεις με ηρεμία και προπάντων να μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου για ασήμαντες αφορμές. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθεις, ώστε να μπορέσει και εκείνος να κάνει τις κινήσεις του, για να σε ηρεμήσει και να διώξει τις ανασφάλειές σου. Όσο για εσένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, η Σελήνη από τον Κριό, από το απόγευμα και μετά, θα σου χαρίσει την τόλμη για να πλησιάσεις και να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου στο άτομο που έχεις ερωτευτεί. Μόνο πρόσεχε, με το μαλακό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα φίλε Καρκίνε, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για την πορεία της δουλειάς σας. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτήν την Τετάρτη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι καλύτερα. Ωστόσο, έχεις ακόμα αρκετές υποχρεώσεις και θα πρέπει να μην δώσεις άλλες αναβολές, για να τις καλύψεις.



Λέων
23/7-23/8

Αν σκοπεύεις σήμερα να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να κάνεις ένα τολμηρό εγχείρημα, αγαπητέ Λέων, εξέτασε κάθε λεπτομέρεια που το αφορά, αλλιώς θα χάσεις και αυτά που έχεις. Κατά τα άλλα, μην ανοίξεις συζητήσεις, οι οποίες δεν είσαι σίγουρος που θα καταλήξουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα, φίλε Λέοντα, θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά στη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόκτησε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση και τότε θα δεις ότι πολλές καταστάσεις θα αλλάξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα ίσως να συμβούν κάποιες αλλαγές, που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστες στο χώρο της δουλειάς σου. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκύψουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.




Παρθένος
24/8-22/9

Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, φίλε Παρθένε, αλλά δεν χρειάζεται να το βάζεις κάτω. Ήδη βρίσκεσαι σε περίοδο που ανοίγονται νέοι δρόμοι και ορίζοντες στη ζωή σου. Σε πιθανές αναταραχές και εντάσεις που ενδέχεται να προκύψουν, καλό θα ήταν να μείνεις από έξω. Απόψε, φρόντισε να χαλαρώσεις, να περάσεις ευχάριστα και να αποφορτιστείς από το άγχος που σε πιέζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες, αλλά και πώς κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες, γι’ αυτό φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Εσύ που ζεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και η θετικότητα που θα έχεις, θα γοητεύσει το άτομο που θα κάνεις σχέση μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους, φίλε Παρθένε. Η ημέρα είναι έντονη, σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Φρόντισε να αποφύγεις τα έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.




Ζυγός
23/9-22/10

Φρόντισε σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, να βάλεις προγραμματισμό και να ξεκαθαρίσεις κάθε είδους εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και σε έχουν κουράσει ψυχικά. Ο Ερμής από τον Κριό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να τα καταφέρεις. Όσο θετική όμως κι αν είναι αυτή η περίοδος κι όσες ευκαιρίες κι αν σου παρουσιαστούν, να ξέρεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας και να μην φτάνεις τα σωματικά, αλλά και τα πνευματικά σου όρια στα άκρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη, αν είσαι Ζυγός και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το σύντροφό σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, είσαι σε πολύ καλή περίοδο και θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία, η οποία θα τονώσει το κέφι και την αισιοδοξία σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ζυγέ, ίσως να δημιουργηθούν μερικά προβλήματα σήμερα με τους συνεργάτες σου. Καλό θα είναι να μην πάρεις μέρος σε παρασκηνιακές ενέργειες, για να μην βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αν προσπαθήσεις και εσύ λίγο.





Σκορπιός
23/10-22/11

Αγαπητέ Σκορπιέ, πρέπει σήμερα να αποκτήσεις θάρρος και να πάρεις πρωτοβουλίες, για κάποια σημαντικά θέματα που σε ταλανίζουν. Θα δεις ότι έτσι η ζωή σου θα αλλάξει σύντομα προς το καλύτερο. Αν ο συντηρητισμός σου δε σε αφήνει να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου, αυτό δε θα σου βγει σε καλό. Έχεις πραγματικά πολλή δύναμη, για να φέρεις τα πάνω κάτω. Θυμήσου ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός. Για να δώσεις ένα καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Κάτι τέτοιο θα σας έφερνε τον έναν πιο κοντά στον άλλον. Εσένα που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, η στασιμότητα των ημερών τελειώνει και η Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, από το απόγευμα και μετά, θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, φίλε Σκορπιέ. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου παραμένουν σε στασιμότητα. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, αλλά με λίγη προσπάθεια και οικονομία, θα καταφέρεις να τις διευθετήσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Η σημερινή ορμητική σου διάθεση, σου ανοίγει καινούργιους δρόμους, φίλε Τοξότη. Μέσα στο μυαλό σου τριγυρίζουν ιδέες για ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια κι επαφές με άτομα, που ζουν μακριά. Ευτυχώς, εκεί τα καταφέρνεις και δεν σου λείπουν οι επιτυχίες. Φύλαξε μερικές ώρες για τον εαυτό σου, για ξεκούραση και ψυχαγωγία, γιατί το έχεις ανάγκη. Δεν θέλεις να φτάσεις στα όρια της εξάντλησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσεις μερικές στιγμές, που μπορεί να γίνεις πιεστικός. Εσύ που είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, τα λάθη που έκανες στο παρελθόν, σου έδωσαν αρκετά μαθήματα. Με ξεκάθαρη σκέψη και τις εμπειρίες σου, μπορείς αυτήν περίοδο, που η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί, να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου γενικά, φίλε Τοξότη, δεν πάνε άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει στασιμότητα και μερικές υποθέσεις δεν θα εξελίσσονται έτσι όπως τις θέλεις.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Η επιτυχία για σένα σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών, αγαπητέ Αιγόκερε. Μην πάρεις μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που μόνο πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσουν. Συλλογικές δουλειές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες ευνοούνται σήμερα και θα έχεις την ευκαιρία να διακριθείς σε τέτοιου είδους θέματα. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάνεις, με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, θα πρέπει να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα, για να δώσεις σωστές και βιώσιμες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να μην κουράσεις το σύντροφό σου και να μην λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε ευνοήσει, ώστε η γοητεία που θα εκπέμπεις να μην περάσει απαρατήρητη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα να πας πάρα πολύ καλά. Θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν στην εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος, σε σχέση με τα οικονομικά θέματα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Αυτή η Τετάρτη για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, είναι μέρα που πρέπει να εξωτερικευθείς και να πεις πως νιώθεις στα αγαπημένα σου άτομα. Θα δεις ότι πολλές καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα στο παρελθόν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, που θα σου προσφέρουν ικανοποιητικές λύσεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, φίλε Υδροχόε, ο σύντροφός σου θα εκφράσει κάποια παράπονα, σε σχέση με την δική σου συμπεριφορά. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, τα πράγματα σήμερα, με την Σελήνη στο ζώδιο του Κριού από το απόγευμα και μετά, πάνε καλύτερα και είσαι σε καλό δρόμο για να βρεις το ταίρι που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά σε αγορές.





Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα κάνε τον απολογισμό σου, αγαπητέ Ιχθύ, και επεξεργάσου τα δεδομένα του παρελθόντος. Ξεσκαρτάρισε τις εκκρεμότητες και η τύχη θα σε ευνοήσει, να πετύχεις πολλά από αυτά που σχεδιάζεις. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και έχεις την όρεξη να κάνεις πολλά και δημιουργικά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου, φίλε Ιχθύ, για κάποια πράγματα που σε ενοχλούν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν στην σχέση σου, γιατί η μέρα δεν ευνοεί και τόσο τα ξεκαθαρίσματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, να ξέρεις ότι η ευελιξία, η γρήγορη σκέψη και η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα αυτή την περίοδο, θα σε οδηγήσουν σε μια πολύ καλή σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές και μπεις σε έξοδα άσκοπα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Πηγή: myastro.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger