E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ζώδια Ημερήσιες Προβλέψεις Σήμερα 15/04/2012

Κυριακή 15 Απριλίου 2012


Ζώδια 15 Απριλίου 2012



Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, επιβάλλεται να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου.

Εξωτερίκευσε τις πνευματικές και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει η ανταμοιβή. Μην αδρανήσεις για κανένα λόγο, γιατί ξεκινάει για εσένα μια καινούργια περίοδος, που θα είναι πολύ δημιουργική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, ο ρομαντισμός που θα έχεις, αλλά και ο ερωτισμός σου, θα είναι στα ύψη τους αυτήν την Κυριακή του Πάσχα. Φρόντισε να προγραμματιστείς σε σχέση με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Σελήνη από τον Υδροχόο, σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να σου συμβούν τα καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, θα τα πας πολύ καλά. Έχεις πολλούς στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις, αλλά βάλε κάποιο μέτρο και μην τα κάνεις όλα μαζί. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με περισσότερο προγραμματισμό και μην κάνεις πολλά έξοδα.




Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή ημέρα απαιτεί αμερόληπτη στάση και ουδετερότητα, φίλε Ταύρε. Φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου, για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί την τελευταία περίοδο, με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της μπροστά στους δικούς σου ανθρώπους και να ξεκινήσεις ένα νέο, ευχάριστο κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ευχαριστεί, η περίοδος είναι πολύ θετική, για να έρθει η γνωριμία που θέλεις να κάνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς για κάποιες συνεργασίες, γιατί είναι καλό για την πορεία των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Πληθώρα αλλαγών σε περιμένουν στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Το κακό με σένα είναι ότι αγχώνεσαι, για πράγματα τα οποία δεν τα προγραμματίζεις εσύ, αλλά εμφανίζονται από το πουθενά. Ήρθε ο καιρός να αφήσεις τα πράγματα να κινηθούν μόνα τους και εσύ να είσαι απλώς θεατής. Χωρίς άγχος όμως, και κυρίως χωρίς αμφιβολία για το αύριο! Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, προσπάθησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή την συμπεριφορά απέναντί του. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει και να νιώσεις πιο ασφαλής και ικανοποιημένος στο πλευρό του. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, μην κάθεσαι καθόλου, γιατί σήμερα σε περιμένουν αρκετές ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις με παλιούς έρωτες, που θα σε ανανεώσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, πρέπει να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να μπορέσεις να φτάσεις στο στόχο σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που υπάρχουν δεν σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και τις άσκοπες αγορές.




Καρκίνος
22/6-22/7

Από σήμερα και στο εξής, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο, αγαπητέ Καρκίνε, και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να μπορέσεις λίγο να ηρεμήσεις από τις πολλές ευθύνες. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και καίριες ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που αποζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σου χώρο. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που είχες στην σχέση σου, φίλε Καρκίνε, αρχίζουν να ξεπερνιούνται και έρχεσαι πιο κοντά στο σύντροφό σου. Αν η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, με τις παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες και να ξεκινήσεις μία αρκετά ενδιαφέρουσα σχέση, με πολλές και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Καρκίνος, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου, γιατί και θα αγχωθείς και μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.




Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, δεν πρέπει να επιτρέψεις στον εαυτό σου να ταραχτεί από τη συμπεριφορά των άλλων και φυσικά δεν πρέπει να ασχοληθείς με κουβέντες, που δεν οδηγούν πουθενά παρά μόνο σε εντάσεις. Απόλαυσε την ημέρα σου κοντά σε αυτούς που σε καταλαβαίνουν και μην ενδίδεις σε παρασκηνιακές κουβέντες, που δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας και να νιώσετε και οι δύο καλά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, αυτή την περίοδο, με τη γοητεία που έχεις, να ξέρεις ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορεί να δεχτείς προτάσεις, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.




Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί κινδυνεύεις να κάνεις λάθη που θα φέρουν προβλήματα για το μέλλον. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις σήμερα, φίλε Παρθένε, με το παρόν πλανητικό σκηνικό, είναι να φροντίσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το σύντροφο και την οικογένειά σου. Μέρα αγάπης η σημερινή και απαιτείται από την μεριά σου, να αφήσεις στην άκρη τις γνωστές σου γκρίνιες και συνήθειες. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, οι πλανήτες δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να αλλάξει και η δική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, είναι περίοδος που ξεκινάς συζητήσεις και νέα σχέδια, και με την βοήθεια του Άρη, ορθόδρομου πλέον από το ζώδιό σου, θα γίνει πολύ καλύτερη και η επικοινωνία με τους συνεργάτες και τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά, αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Ζυγός
23/9-22/10

Αν δεν συμφωνείς με κάποια άτομα, μείνε μακριά τους αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σου χαλάνε την ψυχολογία. Φρόντισε να δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και η επιτυχία δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να την περάσεις με φιλικά σου πρόσωπα και να αναθερμάνεις τις μεταξύ σας σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί την τελευταία περίοδο, για άλλη μια φορά, έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Σελήνη από τον Υδροχόο σε ευνοεί, για να κάνεις τη γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, προβλέπεται αρκετή κούραση και άγχος. Φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό και να μην καταπιαστείς με όλα τα θέματα ταυτόχρονα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει ήρεμα και μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Απόφυγε να εμπλακείς σε παρασκηνιακές κινήσεις, γιατί θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Φρόντισε να κατανείμεις έτσι το χρόνο σου, ώστε να δώσεις την αγάπη σου στα άτομα που τη χρειάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι, φίλε Σκορπιέ, να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν γίνει και τελειώσανε και να δεις το μέλλον της σχέσης με πολύ αισιοδοξία. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Σκορπιός, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα σήμερα, με την Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο και να σου φτιάχνει τη διάθεση, γιατί είναι ήδη στο κατώφλι σου η καινούργια γνωριμία που περιμένεις. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα πρέπει να δρομολογήσεις άμεσα ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές, για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα χρέους, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.





Τοξότης
23/11-21/12

Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, αγαπητέ Τοξότη, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν, τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο και έρχεσαι κοντά στους δικούς σου ανθρώπους με ανανεωμένη διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ημέρα αγάπης ξημερώνει για εσένα, φίλε Τοξότη, και αυτό που επιβάλλεται να κάνεις είναι να την εκφράσεις έντονα πάνω από όλα στο σύντροφο και την οικογένειά σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα έχετε ευχάριστα μηνύματα από ένα άτομο που έχει μπει στη ζωή σας τώρα τελευταία και θα νιώσετε σούπερ!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, που ξέρεις μόνο εσύ, και θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα και ξέρεις ότι έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Μπορείς από σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να κάνεις πάρα πολλά και να τακτοποιήσεις πράγματα, που σε προβλημάτιζαν σχετικά με την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες φιλικές συμβουλές μπορεί να σε βγάλουν από το αδιέξοδο και να σου χαρίσουν μία πιο θετική ματιά απέναντι στα γεγονότα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, εκδήλωσε την τρυφερότητα και τον συναισθηματισμό σου στο σύντροφο και την οικογένειά σου και θα περάσεις μία πολύ όμορφη και ήρεμη Κυριακή του Πάσχα στο πλευρό τους. Το ίδιο επιχειρήστε να κάνετε και οι αδέσμευτοι του ζωδίου και μην γκρινιάζετε για την μοναξιά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου μην δίνεις άλλες αναβολές, φίλε Αιγόκερε, και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο, αλλά αν είσαι φειδωλός στις αγορές σου, έχεις την δυνατότητα να τα ισορροπήσεις.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε να ξεμπερδεύεις αποφασιστικά με πολλά θέματα από το παρελθόν. Κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, μη σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα. Αν ακόμη δεν έχεις κάποια σχέση στη ζωή σου, να ξέρεις ότι πλησιάζει η στιγμή που θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με συνεργάτες σου και να υλοποιήσεις τα καινούργια σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.




Ιχθείς
20/2,20/3

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με περισσότερη θετικότητα και να προγραμματιστείς καλύτερα, γιατί μόνο έτσι θα έχεις εξασφαλισμένες τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον σου. Κατά τα άλλη, η ημέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνεις τις σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, που έχεις να δεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η Σελήνη από τον Υδροχόο και ο Ερμής από το ζώδιό σου ευνοεί ιδιαίτερα την επικοινωνία με το σύντροφό σου και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να του περάσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου για τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καίριο ρόλο στο ερωτικό σας παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ιχθύς, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου με περισσότερη ευκολία. Στα οικονομικά σου, αρχίζεις να ισορροπείς. Πολλά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.


Πηγή: myastro.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger