E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

τι θεωρουν κερατο οι ανδρες και τι οι γυναικες;

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012


 Mία έρευνα βάζει τα πράγματα στη θέση τους


Μία έρευνα προσπάθησε να βάλει σε τάξη τα συναισθήματα αντρών και γυναικών σχετικά με την απιστία και εμείς ανοίξαμε μάτια και αυτιά για να μάθουμε. Αυτό που υποψιαζόσασταν τόσο καιρό ισχύει. Ο καλός σας όντως κοιτάει πού και πού τις άλλες κυρίες καθώς είναι στη φύση των αντρών να αλληθωρίζουν (έτσι μάθαμε) και εάν πρόκειται κάποτε στη ζωή του να σας στολίσει με κάποιου είδους κέρατο να ξέρετε θα το κάνει καθαρά σεξουαλικά. Οι άντρες δε μπλέκονται με συναισθηματισμούς και μελό οπότε δε διατρέχετε το φόβο να ερωτευτεί και να το σκάσει με κάποια 20 χρόνια νεότερή του, απλώς θα την αποπλανήσει και μετά έξω από την πόρτα.

Εσείς από την άλλη είστε κορίτσια της νόησης, του συναισθήματος και του έρωτα που πιστεύετε στην αγάπη, την οικογένεια και το για πάντα που πάντα εκείνος κοροϊδεύει. Εάν πρόκειται κάποτε να απιστήσετε και εσείς, δυστυχώς για το αγόρι δε θα κάνετε μία ξεπέτα, αλλά το πιο πιθανό είναι να ερωτευτείτε καθώς για εσάς η απιστία είναι συναισθηματική και όχι σωματική.


http://www.queen.gr

Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Τι μαλακίες ακουμε. Δηλαδή όσες γυναικες κάνουν one night stand τι ειναι; Κάπου η μαλακισμένη θεωρία, αυτό το γαμημένο παραμύθι με τις γυναικες που "ερωτεύονται" πριν κερατώσουν πρέπει να τελειώσει. Ποιά μαλακισμένη έγραψε αυτή την μαλακία; Και πόσο χρονών ειναι; 12;

    Αυτη η τρέλλα με τα ηλίθια στερεότυπα σε αυτή την γαμημένη χώρα πρέπει να σταματήσει επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger